Grafeenioksidi


Tässä julkaisussa käsittelemme graafeenioksidia. Mielenkiintoisia tutkimuksia löytyy jopa nihin tekemänä, kuten esimerksi Grafeenioksidinanohiukkasten stabiilisuus ja kulkeutuminen pohja- ja pintavedessä.

Aion näyttää sinulle valokuvasarjan. Kiinnitä tarkkaan huomiota ja sitten aiomme verrata niitä materiaaliin. Aiomme myös näyttää samat valokuvat verrattuna tähän materiaaliin ja voit tehdä omat johtopäätöksesi.  Sinun on kuitenkin tärkeää tietää tämä, koska sanomme aina, että kun joku menee syömään hampurilaista, hän kysyy, mitä ainesosia se sisältää. No, heidän pitäisi ainakin tietää omakohtaisesti, mitä injektiopullossa on, koska he aikovat pistää sen suoneen, eikö niin? 

Ensimmäinen on 200 nanometrissä ja toinen on 500. Joka tapauksessa, kuten sanon, kaikki ihmiset, jotka ovat työskennelleet tämän materiaalin kanssa, ovat ilmeisesti kertoneet meille, että kun heille on esitelty tämä materiaali, se on epäilemättä on grafeenioksidia. 

Outo neurologinen sairaus vaivaa nuoria kanadalaisia Muuten terveet nuoret aikuiset sairastuvat lamauttaviin oireisiin.

oireita ovat hallusinaatiot, ajatteluvaikeudet, rajoitettu liikkuvuus, unettomuus ja nopea painonpudotus. Paikallishallinnon on raportoitu yrittävän kertoa kasvavan määrän tapauksia Alzheimerin tautina tai muina neurologisina sairauksina, jotka ovat harvinaisia ​​vanhusten ulkopuolella. Vaikka mysteerisairauden ensimmäisen julkistamisen jälkeen alkukeväällä kirjattu tapausmäärä ei ole noussut 48:sta, useat lähteet kertoivat The Guardianille, että jopa 150 ihmistä on saattanut saada nopeasti etenevän sairauden. Vielä enemmän nuoria tarvitsee arviointia, ja useita on kuollut. 

Yksi tilan häiritsevimmistä osista on se, kuinka vähän tiedetään leviämisestä. Ainakin yhdeksässä tapauksessa hoitajat ja muut, jotka ovat läheisessä yhteydessä sairaisiin henkilöihin, ovat kehittäneet samanlaisia ​​oireita kuin sairaalle, mikä viittaa siihen, että sairaus ei leviä helposti läheisten henkilöiden välillä, vaan siihen voi olla myös ympäristötekijöitä. Jotkut ovat vertailleet sairautta Creutzfeldt-Jakobin tautiin, kuolemaan johtavaan aivosairauteen, jonka aiheuttavat epämuodostuneita proteiineja, joita kutsutaan prioneiksi, vaikka seulonta ei tiettävästi tuottanut vahvistettuja CJD-tapauksia. Provinssi on kamppaillut pitääkseen tapaukset piilossa - tapausklusteri tuli julkisuuteen vasta viime vuonna, kun tiedotusvälineille vuoti muistio, ja hallitus on vaatinut, että "klusteri" itsessään on vain seurausta "virhediagnooseista", jotka ryhmittelevät toisiinsa riippumattomia sairauksia. Viranomaiset ilmoittivat lokakuussa, että kahdeksan kuolemaan johtanutta tapausta johtuivat "tunnetuista ja toisiinsa liittymättömistä patologioista" eikä yhteisestä ja tuntemattomasta sairaudesta. Lokakuussa julkaistun epidemiologisen raportin väitetään sulkevan pois kaikki ruoka-, käyttäytymis- tai ympäristöaltistukset, jotka voisivat selittää ongelman.

"Se tapahtuu ja luultavasti leviää": Kanadan terveysviranomaiset ovat ymmällään tästä tappavasta aivosairaudesta


Kuitenkin toinen kansanterveystieteilijä, joka yritti pysyä nimettömänä, ehdotti, että hallitus peitteli jotain. Tim Beatty, jonka isä Laurie kuoli samanlaisiin oireisiin vain, kun hänen kuolema julistettiin postuumisti Alzheimerin taudiksi, hän yrittää saada isänsä jäännökset testattavaksi hermomyrkkyjen varalta, mukaan lukien β-metyyliamino-L-alaniini (BMAA), jonka epäillään aiheuttavan taudin. Paikallinen talous on vahvasti riippuvainen hummerin kalastuksesta, ja kemikaalia löytyy korkeina pitoisuuksina hummerista The Guardianin mainitseman tutkimuksen mukaan. Beatty ja muut perheet, jotka ovat menettäneet rakkaansa mystisen sairauden vuoksi, ovat spekuloineet, että hallituksen kieltäytyminen tunnustamasta tautiklusterin mahdollista olemassaoloa alueella voi olla poliittisesti tai taloudellisesti motivoitunutta. "Jos joukko ihmisiä halusi kasvattaa salaliittoteoreetikkoja, hallitus on tehnyt upeaa työtä sen edistämisessä", Beatty sanoi The Guardianille. "Yrittävätkö he vain luoda yleisölle narratiivin, jonka he toivovat omaksuvan ja kävelevän pois? En vain ymmärrä sitä."


Mystinen aivosairaus tappaa nuoria aikuisia Kanadassa, kukaan ei tiedä syytä

Ensimmäiset tapaukset havaittiin vuonna 2019 ja nyt sairastuneita tulee nopeasti lisää.Tietokonekerroskuvauksissa sairastuneiden aivoista ei ole löydetty mitään epätavallista. 

New Brunswickin provinssissa Kanadan Atlantin puoleisella rannikolla leviää tauti, joka aiheuttaa aivojen rappeutumisesta. Sairastuneet ovat pääasiassa nuoria aikuisia.

Oireita ovat muun muassa muistin menetys, harhanäyt, unettomuus, käytöksen muutokset, selittämätön hiusten lähtö, lihaskouristukset ja kivut, tasapainovaikeudet, yleinen aivotoiminnan taantuminen, joka voi olla nopeaakin.

Mitään selitystä taudille ei ole keksitty. Nimi toki on: "neurological syndrome of unknown etiology in New Brunswick" eli tuntemattomasta syystä johtuva New Brunswickin neurologinen oireyhtymä.

New Brunswick on pääasiassa harvaan asuttua maaseutua. 

Sairastuneita ehkä satoja

Noin 50 ihmistä on sairastunut varmasti, mutta tapauksia oletetaan olevan diagnosoimatta huomattavasti enemmän, todennäköisesti satoja.

Toistaiseksi yhdeksän ihmisen on varmistettu kuolleen tähän tuntemattomaan aivosairauteen.

Heistä kahdeksalle on tehty ruumiinavaus. Ainoa selkeä tulos oli se, että he eivät olleet sairastaneet Creutzfeldt-Jakobin tautia, jonka oireet ovat hyvin samankaltaisia. Sen syynä ovat prionit, proteiinin kaltaiset itseään jäljentävät rakenteet.

New Brunswickin taudista tiedetään, että se ei ole perinnöllinen. Sen sijaan se saattaa johtua ympäristömyrkyistä.

Tautia salattiin aluksi

Tautia yritettiin pitkään salata ja se tuli varsinaisesti julkiseksi, kun Kanadan terveysviranomaisten muistio vuodettiin lehdistölle.

Muistiossa kehotettiin lääkäreitä tarkkailemaan Creutzfeldt-Jakobin taudin kaltaisia oireita potilaillaan ja raportoimaan niistä viranomaisille.

Tapauksia alkoi löytyä maantieteellisesti läheltä toisiaan. Viranomaiset eivät ole suostuneet kertomaan kovin tarkasti, missä tautia on havaittu.

Taudin syytä selvittämässä on eri alojen asiantuntijoita, muun muassa neurologeja, ympäristötieteilijöitä, zoonoosin eli eläimestä ihmiseen siirtyvien tautien tutkijoita.

- Me emme tiedä mikä sen aiheuttaa. Tiedämme vain, että koko ajan tulee lisää potilaita, joilla näyttäisi olevan tämä syndrooma, kertoo New Brunswickin oireyhtymän selvitystyötä johtava neurologi Alier Marrero The Guardianille.

Alier Marrero tunnustaa, että taudin syystä ei tiedetä käytännössä mitään. 

Omaishoitaja sairastui myös

Marrero kollegoineen on tutkinut tarkkaan potilaiden historiaa ja tehnyt heille mittavan määrän kokeita aivojen kuvantamisesta elimistön myrkkyjen etsimiseen.

Yksi ryhmä selvittää mahdollisia ympäristön aiheuttamia syitä. Juomavesi, alueen kasvit ja hyönteisetkin on käyty läpi. Mitään yhdistävää tekijää ei ole löytynyt.

On mahdollista, että tauti tarttuu.

Kolmekymppinen, mitä ilmeisimmin mysteeritaudista kärsivä nainen on ollut jo jonkin aikaa puhekyvytön ja häntä syötetään letkulla. Kaksikymppisellä potilasta hoitavalla sairaanhoidon opiskelijalla on nyt havaittu myös oireita neurologisesta taantumisesta.

Toisessa tapauksessa miehensä omaishoitajana toiminut nainen sairastui myös. Nyt nainen on huonommassa kunnossa kuin hänen ensin sairastunut miehensä.

Lääkintäviranomaiset pitävät edelleen mahdollisena, että mitään New Brunswickin syndroomaa ei ole olemassakaan.

Samankaltaisista oireista kärsiviä ihmisiä on niputettu yhteen, vaikka heidän sairastumisensa johtuisi aivan erilaisista syistä, kirjoittaa Kanadan yleisradioyhtiö