Haittailmoitukset

Tässä pieni katsaus rokotteiden haittavaikutuksiin. Nämä kertomukset on osoitteesta Rokotehaitat.fi ja meidän omasta palvelusta. 

https://www.rokotehaitat.fi 


Tämän sivuston tarkoitus on antaa rokotehaitoista kärsiville helppo tapa ilmoittaa rokotehaitastaan nimettömänä ja saada se julkiseksi. Sivusto ei ole rokotemyönteinen tai rokotevastainen, vaan pysyy puolueettomana. 

Sivun alareunassa voit jättää meille myös oman tarinasi.


2.11.22 Olen ottanut 3 rokotusta mutta kuukautiskierto on ollut ekasta piikkistä lähtien ihan sekasin saataa jättää kieron välistä sit alkaa pikku tiputeluna ja kestää yli 2viikkoa Miloihan kierto palautuu normaaliksi, epäilen et otanko neljättä. 

17.8.2022 kävin oma-aloitteisesti hakemassa neljännen rokotteen, tällä kerralla kyseessä oli BioNTech rokote. Olen 61 vuotias mies, lähes perusterve, verenpainelääkitys ja eturauhasriesa kuten niin monelle ikäiselläni. Hain rokotuksen keskiviikkona, sunnuntaina tunsin itseni poikkeuksellisen väsyneeksi, ja maanantai-iltana vasen jalkani alkoi kipeytyä, yön aikana nousu 39 asteen kuume. Paikallinen arvauskeskus ohjeisti Buranahoitoa, myöhemmin säären alettua turvota ja hiukan punoittaa todettiin suuremmassa sairaalassa ruusu, tiistai iltana kuume oli jo 40 astetta. Sain IV-pullon mukaani kotiin, kotihoito kävi pullon vaihtamassa viikon ajan päivittäin, keskiviikkona tulehdusarvo oli jo 240 ja iho kuoriutui vesikellojen kera säärestäni lähes kokonaan. Sanomattakin selvää on se, että kivut olivat vahvasta Panadol ja Burana syötteestä huolimatta kovat. IV lääkkeet vaihtuvat pillereihin ja epäsopivan lääkityksen takia sain nokkosrokon, koko keho märkiville rokonarville ja kutina ei ole täysin kuukauden kulutua lakannut vieläkään. Läääkitys toki vaihdettiin ihottuman alettua aiemmin tuttuun antibioottiin. Jalkapöytä turpoaa vieläin hiukan ja polvitaipeen sisäpinnalla on nesteödeema pahkura joka pehmenee ja häviää pikkuhiljaa, jalkapöydän turvotus laskee samaan tahtiin. Olen aiemmin sairastanut ruusun kaulan ja hartian seudulla vuonna 2019, alttius oli siis jo olemassa. Jostain syystä kunnallinen terveydenhoito vaatisi ruusun toistuvaa sairastamista jotta voisin saada ruusua vastustavan rokotteen, edes tämän toisen tapauksen jälkeen. Lähes kuukausi on siis sairastettu ihan urakalla, ja ruusu puhkesi noin viikon kuluttua neljännestä rokotteesta joka siis oli BioNTechin tuote. Nyt tilanne alkaa vihdoin normalisoitua 

15.3.22 2.korona rokotteen jälkeen (Pfizer) minulla oli kahdet todella pitkät kuukautiset lähes peräkkäin. Kuukaudessa oli siis vain 9 "kuivaa päivää" näiden välissä. Ennen rokkoa vuoto oli normisti 5 päivää. Nyt tästä 2.rokosta 6kk ja edelleen ovat menkat 2 päivää normaalia pidemmät.. Miehelle ei tullut mitään oireita mistään hänen ottamastaan kolmesta rokosta. Perusterve 33v rokottomaton kaveri joutui teholle koronan vuoksi, joten sekään ei kyllä houkuta..toipuminen edelleen hänellä kesken..

28.1.22 Samanlaiset haitat kuin mistä tahansa rokotteesta. Paikallista särkyä, toisen koronarokotteen kohdalla lihassärkyä koko kehossa päivän verran. Kolmannesta ei juuri mitään. Ei mitään poikkeamaa esim. kausi-influenssarokotuksiin.

15.1.22 Olen ottanut yhden piikin loppusyksystä siitä tuli sellaimen olo kun energiat olisi viety pois. Ei onneksi muuta. Mutta hoitoalan työkavereillani joilla melkein kaikilla 2-3piikkiä on jatkuvaa flunssaa, vatsa vaivoja, päänsärkyä yms. 5 piikitettyä nytkin pitkällä sairalomalla. En ajatellut ottaa toista työpaikana menetyksen uhalla. Kai se pitää lähtee jotain muita hommia tekee vaikka siivoomaan johonkin

7.1.22 En ole itse uskaltanut ottaa yhtään koronarokotetta autoimmuunisairauksieni takia, mutta lähipiirissäni ja tiedossani on mm. 1 kasvohalvaus, 1 pohjelihaksen halvaus (toisesta piikistä), vyöruusutapauksia( n.2kk toisesta rokotteesta), 3 viikon tehohoitojakso (kolmannesta rokotteesta), sairaalahoitojakso kolmannesta rokotteesta sekä lievempiä oireita kuumeesta kainalokipuihin. Tätä sivua lukiessani oma intuitioni vain vahvistui, ettei minun ole turvallista ottaa yhtään koronarokotetta. 

6.1.22 Olen kutissut ja kihelmöinyt syyskuun alusta (silloin oli kulunut 4vk toisesta Pfizerista). Iho tuntuu aralta, kuuma ja kylmä tuntuvat korostuneesti, ihan kuin auringon polttamana. Limakalvot ovat myös entistä kuivemmat. Kuukautta myöhemmin alkoi tulemaan rakkuloita kämmeniin ja jalkapohjiin , joista iho kuoriutuu, nyt myös kyynärpäähän. Toinen aika ihotautilääkärille oli Satasairaalaan 31.12. Diagnoosiksi PPP ja kyynärpäästä otettiin ihosta koepalat, koska ihottumaa myös siinä. Verikokeissa kaikki immunoglobiinit alle viitearvojen. Valohoito aloitettiin ja infektiolääkäriä on konsultoitu veriarvoista. Itku. 

6.1.22 En ole itse uskaltanut ottaa yhtään koronarokotetta autoimmuunisairauksieni takia, mutta lähipiirissäni ja tiedossani on mm. 1 kasvohalvaus, 1 pohjelihaksen halvaus (toisesta piikistä), vyöruusutapauksia( n.2kk toisesta rokotteesta), 3 viikon tehohoitojakso (kolmannesta rokotteesta), sairaalahoitojakso kolmannesta rokotteesta sekä lievempiä oireita kuumeesta kainalokipuihin. Tätä sivua lukiessani oma intuitioni vain vahvistui, ettei minun ole turvallista ottaa yhtään koronarokotetta.


20.12.21 2. modernan jälkeen hengen ahdistus ja kämmenien kova kutina mies 66


17.12.21 2. Rokotteen (Pfizer) jälkeen alkoi kuukautiset, jotka eivät sopineet normaalisti säännölliseen kiertooni. Rokotteen otosta on nyt aika n. 3kk ja edelleen kuukautiset tulevat ennenaikaisesti, normaalia useammin. Vatsassa on koko ajan tunne siitä että menkat on alkamassa, vatsa kuplii ja oireet muistuttavat raskaudenoireita. Raskaana en kuitenkaan ole, enkä tiedä voinko koskaan tullakkaan 

17.11.2021 1. rokotuksen jälkeen käsi 4 päivää kuin raskas, halvaantunut raaja. Kahden viikon jälkeen iho alkoi punoittaa rokotekohdan ympäriltä ja syyhyämään häiritsevästi. Tätä kesti 3 päivää.

 
20.11.2021 2.koronarokotteen jälkeen (20.8.2021) minulla on ollut kuukautiset n 5krt/kk, eli vuodan verta parin pvän välein.

 
15.11.2021 3 tunnin päästä koronarokote kakkosesta alkoi kuumeen lisäksi kovat lihas-ja nivelsäryt. Ne ovat jatkuneet siitä lähtien jo yli 3,5 kk ja koventuneet ainoastaan. Kivut vaihtavat paikkaa eri nivelissä . Lisäksi tullut jäykkyyttä niveliin, puutumisen tunnetta sekä omituisia pääkipukohtauksia.

 
05.12.2021 4.12.21 tällä sivustolla julkaistu kirjoitus rokottamattomien reaktioista rokotettujen läheisyydessä sai minut miettimään. Itselläni on muutaman kuukauden ajan ollut aivan kummallisia terveyteen liittyviä ongelmia. Paria autoimmuunisairautta lukuun ottamatta olen aina ollut varsin perusterve ihminen, en muutamaan vuoteen ole sairastanut edes pientä flunssan poikasta. Nämä nyt ilmestyneet oireet eivät oikein täsmää mihinkään: jatkuva väsymys, uupumus, kammottava aivosumu, käsien tärinä, silmien kuivuminen, päänsärky, rytmihäiriö sydämessä... mistä ne yhtäkkiä ovat tulleet. Noin puolet päivästä kuluu siihen, että vain yritän jaksaa tolpillani. Kun luin tuon kirjoituksen muiden samanlaisista kokemuksista tulin siihen tulokseen, että tuo saattaisi hyvinkin olla yksi selitys. Rokotteethan tutkitusti levittävät ympäristöön haitallisia aineita - olen näihin tutkimuksiin jo ehtinyt enemmänkin perehtyä. En vain ole aikaisemmin tullut niitä yhdistäneeksi omaan itseeni ja huonoon olooni. En juurikaan ole läheisissä kontakteissa rokotettuihin ihmisiin, korkeintaan kerran viikossa pidempäänkin yhden rokotetun viettäessä aikaa luonani parikin päivää. Altistuminen voi tietenkin tapahtua esimerkiksi kaupassa, jonka asiakkaat suurimmalta osalta ovat rokotettuja. Sanovat myös, että maskeissa ja testitikuissa on vastaavaa ainetta ja tähän asti olen kiltisti kulkenut maski naamalla, kun olen käynyt kaupassa, apteekissa, postissa... enää en taida käyttää. Selitys sille, että kaikki viestin kirjoittaja kohtaamat rokotetut ihmiset eivät aiheuta minkäänlaista reaktiota on yksinkertaisesti se, että kyseessä on edelleen kokeellinen tutkimus. Osa ihmisistä saa pelkän plasebon eikä se tietenkään saa oirehtimaan.

07.12.2021 5 päivää pfizerin jälkeen sydänoireet. Tauoton rytmihäiriötuntemus kesti useamman päivän. Öisin sykkeiden äkillisiä nousuja ja rintakipua. Sykkeet nousee edelleen 3 kuukautta rokotteen jälkeen ihan ykskaks 150-200 välille hetkeksi, ilman mitään syytä. Usein herään tähän yöllä. Jyskytys on niin kovaa, että herään tähän ääneen. Oireet onneksi lieventyneet, rytmihäiriöitä kuitenkin edelleen. Kiihtyvällä tahdilla kohti iltaa, ei onneksi enää ihan päivittäisiä. Ennen rokotetta kävin päivittäin 7-10 km lenkillä hölkäten, nyt korttelin kierto tekee tiukkaa ja rappusten kiipeäminen käy todella puuskututtamaan. Piikittäjä sanoi, että lisää ei voi laittaa ennen tutkimuksia, yksi lääkäri myöntänyt tämän ollevan rokotehaitta, tarkemmat tutkimukset nyt käynnistymässä.

18.11.2021 72-vuotiaalle äidilleni ilmaantui ihottumaa ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen. Toisen annoksen jälkeen ihottuma paheni, hän meni lääkärille ja sai lähetteen KYS: iin ihotautien poliklinikalle. Hänellä todettiin psoriasis. Lääkäri sanoi, ettei ollut koskaan nähnyt yhtä pahaa ja yhtä nopeasti alkanutta psoriasista. Hänelle määrättiin voiteita ja uusi käynti kuukauden päähän. Tilanne oli taas pahentunut ja hänelle aloitettiin stytostaatti lääkitys psoriasikseen. Todella vaaralliset lääkkeet, lääkäri sanoi, että voi henki lähteä jos ottaa vahingossa tupla-annoksen. Nyt maksa-arvot olivat nousseet niin paljon, että lääkäri määräsi stytostaatit lopetettavaksi. Seuraamme tilannetta, joka on todella vaikea tämän ikäiselle, huonosti liikkuvalle henkilölle.

 
26.11.2021 Alkukesällä comirnaty rokote 1:n jälkeen rokotuspäivästä seuraavana aamuna huulessa kihelmöi ja huomasin että herpesvirus oli ns. aktivoitunut. Aiemmin huuliherpes on ilmestynyt n. 2-5 vuoden välein niin että lääkevoide on aina ehtinyt mennä vanhaksi kun rakkula on ilmestymässä. Rokotteen jälkeen n. 6 viikon välein hepesrakkula ilmestyy, eli ei yksi voidetuubi ole kuluvana vuonna edes riittänyt.

 
29.11.2021 Anopilla todettiin sydämen rytmihäiriö nopeasti toisen rokoteannoksen jälkeen. Vaimo kärsi rintakivuista ja sydämen "muljahtelusta" kaksi viikkoa toisen rokotteensa jälkeen, hänen ystävänsä joutui teholle sydänoireiden takia. Kaikki perusterveitä ja normaalipainoisia. 80-vuotiaan, aiemmin täysin terveen perhetutun kunto romahti toisen rokotteen jälkeen, kokee jatkuvaa rintakipua ja hengenahdistusta. Tutkimusten jälkeen keuhkoista löytyi lukuisia pieniä veritulppia. Työkaveri ei ole kyennyt nostamaan rokotettua kättään kevään jälkeen jatkuvien kipujen vuoksi, olkapään alueelle ilmaantunut myös punoittavaa ihottumaa.

15.11.2021 Cominatry 2. piikki pojalle 16vuotias. Kolmen viikon toipumisaika tuosta piikistä. Makasi vaaka-asenossa 2 viikkoa. Oireet: Outo olo, päänsärky, ali/ylilämpö, kurkkukipu, huimaus, unettomuus.

 
23.11.2021 Ekasta tuli käsi kipeäksi 3 päiväksi. Kakkosrokosteesta minulle tuli 20 v tauon jälkeen migreeni takaisin ja kuukautiset meni hiukan sekaisin, aina ennen olleet tosi säännölliset. Kakkos rokotteen jälkeen seuraavana päivänä tuli vanne pään ympärille (paremmin en osaa sitä selittää) ja nyt joko päänsärkyä tai oloa että verisuonilla harrastetaan köydenvetoa päivittäin, repivää kipua joka välillä muuntuu migreeniksi. Otin kakkosrokotteen elokuun lopussa (moderna) 3 vkoa tästä kävin tk:ssa, tekivät neurologisia tutkimuksia, antoivat kipu piikin ja relaxsantin ja migreenilääkettä, ei mitään apua. Siitä 1,5 vkon päästä pään kuvaus, ei löytynyt mitään. Lääkäri, minua näkemättä on omakantaan kirjannut minulle migreenin, olen laittanut tästä viestiä eteenpäin tietosuojavaltuutetulle etten hyväksy tätä, sinne voi kirjata että kakkosrokotteen laukaisema migreeni,mutta ei pelkkää migreeniä koska en ole sitä sairastanut 20 vuoteen. Kaksi vkoa sitten soitin hoitajalle taas, että jatkanko vaan 600 Buranan vetämistä vai pitäiskö lääkäriin tulla ja miettiä jatkoa, hoitaja lupasi konsultoida lääkäriä ja infoavat jos lääkäri haluaa nähdä tai omakantaan tulee joku uusi lääke.. No ei kuulunut mitään, kävin omakannassa, lääkäri oli määrännyt 800 Buranaa. Kipu ei ole hävinnyt ja aion olla uudelleen yhteydessä lääkäriin, toki en tiedä onko tähän tiedossa mitään apuja, kun migreenilääke eikä kipulääkkeet vie kipua pois.

02.12.2021 En ole itse sairastunut (ei rokotteita), mutta tiedän läheisiä, joilla erilaisia autoimmuuni sairauksia puhjennut, rytmihäiriöitä (ambulanssireissuja), selkä ja mahakipuja, päänsärkyä, lukemattomia tapauksia kuukautisten häiriöitä, joita ei ole ennen ollut. Kauhulla odotan pakkorokotuksia.

08.12.2021 Ensimmäisen piikin otettuani ihottuma joka minulla aina talvisin pahaa paheni entisestään koko kroppa kasvoja lukuunottamatta punaista kutiavaa ihottumaa joka polttaa, ihottuma helpottui vähän kun käytin atooppiselle iholle tarkoitettua rasvaa, otin hölmönä kuitenkin toisen, just tän pfizerin niinkuin ekallakin kerralla, ei mennyt vuorokauttakaan kun käsiä kihelmöi ja lihaskivut olivat todella pahat, pääkipua esiintyi minullakin ja oli/on jatkuvaa välillä ei koske paljoa välillä koskee niin paljon että oksennan, hengittäminen osittain vaikeaa ja sydän hakkaa tuhatta ja sataa jos kävelen reippaasti...olin minäkin perusterve 31 vuotias nainen joka pitää/piti kunnostaan huolta syömällä hyvin ja lenkkeilemällä usein mikä nyt mahdotonta pahojen lihaskipujen ja hengästymisen takia tuntuu ettei henki kulje ja pyörryttää, olin terveempi ja onnellisempia ennen näitä piikkejä mutta hoitaja vannoi ja vakuutti ennen kuin edes otin näitä että pahat sivuvaikutukset harvinaisia,no eipä ole kun lukee täältä ja kuulee muualtakin että haittailmoituksia ei tehdä tai jonossa ja käsittelemättömiä jopa satoja tuhansia, fimeaan en tehnyt eikä lääkärikään. Kamalinta tässä koko hommassa on se että kolmatta pitäis muka vielä ottaa ja jatkuvasti näitä jotta olis mukana tätä yhteiskuntaa,mikä on kamalaa kun ihmisiä joko kuolee tai sairastuu vakavasti tästä rokotteesta,, vanhemmat,olkaa hyvät ja säästäkää edes lapset tältä kamalalta rokotteelta! T,entinen perusterve nainen joka tykkäsi liikkua ja lenkkeillä mutta joka ei enää onnistu.


17.11.2021 Ensimmäisen rokoteannoksen jälkeen ei ollut pistoskohdan lievää kipua kummempaa oiretta. Yhden yön särki, sen jälkeen poissa. Toisen pistoksen jälkeen noin 24 h päästä nousi korkeahko kuume (ad 38.5) joka kesti reilun vuorokauden. Ei muita flunssaoireita. Pistoskohdan kipua ei tullut. Kuukautiset alkoivat melkein saman tien ja kestivät poikkeuksellisesti kaksi viikkoa. Ei erityisen kivuliaat tai runsaat, mutta tosiaan pitkittyneet. Tämän jälkeen kierto on ollut taas normaali. Lähipiirissä muutamalla muullakin naisella ollut rokotteen jälkeisten kuukautisten aikaistumista, mutta ei muuten mitään haittoja. Oma kuume-episodini pahin reaktio kenelläkään. Ikäluokka 34-38 vuotta.

05.12.2021 Ensimmäisen rokotteen jälkeen aloin kärsimään huimauksesta ja kaatuilin ja super paha olo. Verenpaineet oli katossa ja todettiin verenpaine tauti. Sitten toisesta välillä tuntuu ettei nää,

16.11.2021 Ensimmäisen rokotteen jälkeen oli aivan kamala päänsärky viikon, johon ei auttanut mikään ! Toisen rokotteen jälkeen sama päänsärky viikon, sekä lisäksi pistopuolen kainaloon nousi kananmunan kokoinen todella kipeä patti, joka oli n. viisi päivää, jonka jälkeen patti katosi vähitellen. En pystynyt käyttämään rintaliivejä ollenkaan !!!


24.11.2021 Ensimmäisestä modernan piikistä sydän oireita, jollaisia ei aiemmin ole ilmennyt. Heikko olo kesti kahden päivän ajan. Toisen rokotuksen jälkeisenä aamuna erittäin heikko olo. Voimakasta pään ja nivelten särkyä. Yhtäkkiä vessassa jalat pettivät alta, eikä muistikuvia tapahtuneesta. Ensimmäinen kerta, kun pyörtyy. Ambulanssi kävi tarkastamassa voinnin, sydänfilmi ja arvot ok. Päivä sänkypotilaana.

04.12.2021 Exän otettua ekan Modernan sain hänen seurassaan outoja päänsärkyjä parin viikon ajan, itselläni ei piikkejä. Otettuaan toisen piikin hän vietti samana iltana muutaman tunnin parivuotiaamme kanssa. Yöllä lapsi alkoi kouristella, hengittää vaikeasti, nousi kuume. Ambulanssilla päivystykseen, jossa totesivat että kuumekouristuksia vain, kuume laski itsestään ja olo normalisoitui. Koskaan ennen ei lapsi ole korkeammassakaan kuumeessa kouristellut. Kuumekouristuksia tuli taas muutaman päivän päästä, taas oli isänsä kanssa aikaa viettänyt. Sairaalalla tuntuivat pitävän hulluna kun kerroin epäileväni isän saaman piikin olevan syynä. Huomasin tokan piikin jälkeen, että ex haisi jo samana päivänä ihan oudolta, pistävä ehkä vähän valkosipulimainen haju. Sama haju tarttui lapseen joiksikin tunneiksi lapseen ei esim hiuksiin vaan tuli hengityksestä. Ex haisee vielä nyt pari kuukautta piikin jälkeen vaikka haju lieventynyt, hänen seurassa tulee hapeton olo, päänsärkyä ja alkaa nenä vuotaa. Saman hajun huomaan nykyisin monissa muissakin ihmisissä, joissain tosi voimakkaana, ja samat oireet tulee.

 

27.11.2021 Haluan kertoa tätini (70v.) liikuntakyvyn menetyksestä, järkyttävistä kivuista jaloissa, huimauksesta jonka takia hän kaatuili pahasti, täysin odottamattomista okentelukohtauksista jotka kestivät 1-2 vuorokautta sekä hiusten tippumisesta. Tätini oli myös huomattavan sekavassa tilassa. Päänsärky ja vapina olivat hurjia. Puhui jatkuvasti kuolemasta ja myrkystä kehossa joka kaivautui luihin. Kertoi että kipu oli niin kova että halusi vaan kuolla Nämä tapahtumat alkoivat 6.5.2020. kun tätini meni ottamaan osteoporoosipiikkiä. Kyllä vaan. Olen varma siitä. Tietyillä lisäravinteilla ja sitkeällä tsempillä tätini on nyt vähän toipunut, mutta kokoajan iskee uusia kipuaaltoja. En tiedä kauanko enää jaksaa...luulen että se on c r o c i d o l i i t t i.


25.11.2021 Hei, olen vähän alle 50-vuotias, hyväkuntoinen, kuntoilua harrastava mies. Olin jo ennen ensimmäistä piikkiä skeptinen korona-rokotteiden suhteen ja viivyttelin piikin ottoa syyskuun 2021 loppupuolelle saakka. Päädyin sitten kuitenkin ottamaan piikin, ajattelin että miljardit ovat jo ottaneet ja luulin että ei tässä mitään ongelmaa taida ollakaan. 7-10 päivää piikin jälkeen alkoi tuntua oudolta ja hieman flunssaiselta. Otin buranaa ja sinkkiä muutamana päivänä ja sitten oireet helpottivat muuten mutta vasemmassa korvassa alkoi soida. Olin siis saanut tinnituksen. Ääni muistutti morsetusta eli se ei ollut tasaista vinkunaa. En ole ennen sellaista kokenut. Tinnitus kesti taukoamatta noin kolme viikkoa. Nukuin "Tinnitus-relief" -sovelluksen avulla. Nyt tinnitus on lievempää ja välillä en kuule sitä lainkaan mutta tunnen lähes jatkuvasti lievää kipua pään vasemmalla puolella. Menin oireiden alettua heti lääkäriin. Lääkäri otti minut vakavasti ja sanoi että hän oli juuri lähettänyt tutkimuksiin henkilön, jolla oli ilmennyt huimausta ja kuulonalenema rokotuksen jälkeen.


16.11.2021 Hello everybody! I have got a 1 at of doze of Pfizer vaccine in Espoo on the 10.11.2021 (a few days ago) at Iso Omena. I am 39 years old, healthy woman, who has got a severe allergic reaction from the heart side and felt this reaction at once the nurse has made a pikki. Everything came dizzy, I could not feel anything from the left side,. I was. lying on the floor, my pulse was 146, and nobody helped me, they just told you need to relax.... It was awful.... I was there with my husband. Then after 10 minutes, I came out to sit, and again I had a cold sweating (as the nurse told I had a low. blood pressure)! They didn't know what to do... I was almost dead during those 20 minutes. They didn't do anything, i just lay there'.... Then they recommended to go to the doctor. But I went home by car with the help of my husband, and then at home I went 10 times to the toilet, I have had a diarrhea..... But what I was wondered this nurse didn't put Anything about the implications.... Just NOTHING!!! That's why, people, don't go there.... They don't help us.

20.11.2021 Hyvän ystäväni äiti, perusterve n 65 vuotias kuoli täysin yllättäen nukkuessaan, alustava syy aortan repeämä. Lopullinen syy ilmoitetaan myöhemmin, oli lääkäri kertonut., kaksi tehostetta otettu.

26.11.2021 Isäni 89 vuotias otti keväällä ensimmäisen rokotteen josta ei tullut oireita, mutta toisen rokotteen otettua tuli ihottumaa selän alueelle 1/3 selästä ja kova kutina joka kesti voimakkaana pari kuukautta ja kutisee vieläkin. Nyt ihoon on tullut kuivia kohtia ympäri kehoa jota on hoidettu kortisonilla


23.11.2021 Isäni on 75-vuotias ylipainoinen 2.tyypin diabeetikko. Riskiryhmäläisenä, hän sai ensimmäisen koronarokotteensa keväällä. Pian rokotuksen jälkeen hän sairastui pitkäkestoiseen yskään (yskänpuuskia, jotka keskeyttivät puheen, hengenahdistusta ja yskimistä nukkuessa), joka jatkui ja pikkuhiljaa paheni yli pari kuukautta. Hän otti moneen kertaan yhteyttä terveydenhuoltoon, ja aluksi lääkäri määräsi vain puhelinkontaktin välityksellä antibiootteja, jotka eivät auttaneet. Isäni kävi ainakin 2 kertaa myös lähipäivystyksen ovella pyytämänsä hoitoonpääsyä, mutta hengitysoireiden vuoksi häntä ei otettu sisään vaan hän sai vain jonkin hengitysoireita helpottavan laitteen ovelta lainaan. Lopulta siskoni vei isäni kauemmas kaupungin sairaalapäivystykseen, jossa isäni nopeasti otettiin osastolle todetun keuhkokuumeen vuoksi. Sairaalahoidossa hän oli heinä-elokuussa 2 viikkoa. Hoitona kortisoni. Nyt isäni odottaa jatkotutkimusten tuloksia. Yhteyttä rokotukseen hän ei ymmärrä. Vielä ei ole tietääkseni ottanut 2. rokotetta ja pelkään, mitä tapahtuu, jos hän sen päätyy ottamaan. Äitini on ottanut tuplarokotuksen, eikä hänellä tullut mitään oireita. Myös isäni sisko, 77-vuotias, on tällä hetkellä sairaalassa viikkoja kestäneen hengenahdistuksen takia. Hän ei ole kertonut juuri kellekään sukulaiselle, miksi on sairaalassa, ja on yhteyttä ottaessa hyvin vähäsanainen. Tätini on tuplarokotettu kevään ja kesän aikana.

08.12.2021 Isäni otti Pfizerin piikin maaliskuussa. Hän oli vanha, 92-vuotias, mutta eli täysin itsenäisesti kauppareissut mukaan lukien. Pää oli skarppi. Tasan viikko piikistä kunto romahti. Jalat eivät toimineet, raahautui pitkin lattioita. Pää oli sekaisin eikä tunnistanut minua sairaalassa. Kuntoutuksen jälkeen hän pystyi jotenkin liikkumaan rollaattorilla ja pääsi kotiin asumaan, 4 kotihoitajaa / päivä. Pysyvä aivovaurio jäi, hän oli vähän "poissa" koko ajan. Kovat kivut oli toisinaan. Marraskuussa hän lopulta kuoli. Hän oli joskus aiemmin toivonut myrkkypiikkiä ennen kuin joutuu oikein huonoon kuntoon muiden hoidettavaksi. Nyt hän sai myrkkypiikin, mutta joutui kitumaan 8 kk sen jälkeen. Ei mennyt ihan toiveiden mukaan. En löytänyt e-lomaketta Fimean ilmoitukseen. Lopulta tulostin paperin, täytin kynällä ja lähetin postissa. Onko se hankalaa tarkoituksella? Lääkäri myönsi suullisesti, että kyse on rokotehaitasta, mutta korosti niiden olevan hyvin harvinaisia.

24.11.2021 Isäni, hyväkuntoinen 71v sai 2. piikin heinäkuussa, ja elokuussa yhtäkkiä toisesta silmästä näkö hämärtyi. Häntä tutkittiin Oys:sissa, useita poliklinikkakäyntejä ja osastollakin viikon putkeen, mm. magneettikuvauksia, verikokeita ja jopa ohimolta otettiin verisuoninäytekin. Lopulta päädyttiin verisuonitukokseen silmissä. Ajokortti pois. Koskaan aiemmin ei ole ollut mitään verisuonitukosongelmia. Myös verenpaineet ja verikokeetkin olleet ok. Sittemmin tuli keuhkokuume (n. 3kk rokotteesta), onko roketehaitta? Kotoa käsin tehtiin Fimealle haittailmoitus silmäongelmasta, lääkärit eivät ole ottaneet puheeksi mahdollista rokotehaittaa.

 

26.11.2021 Isäni, täysin terve +60 vuotias sai toisen koronarokoteannoksen heinäkuussa 2021. Muutama päivä tämän jälkeen toisesta silmästä alkoi näkö kadota ja lopulta hämärtyi täysin. Mitään ongelmia ei ole koskaan ollut terveyden- saati näön suhteen. Ei omista edes silmälaseja eikä ole mitään sukurasitetta näön suhteen. Nyt marraskuun loppupuolella, useita tutkimuksia ja lääkehoitoja myöhemmin näkö on palautunut osittain, mutta ei vieläkään toimi kunnolla.


16.11.2021 Itse en ole rokotettu. Mutta lähipiirissä todennäköisiä rokotehaittoja ollut kovasti. Jo vähän vanhempi äitini sai ekan piikin jälkeen eteisvärinän ja pyörtyi keittiön. Tulehdus arvot taivaissa ja toista viikkoa sairaalahoitoa. Otti vielä toisen piikin ja sairastui anemiaan, hemoglobiini todella alhaalla ja ei tunnu hoidot oikein tehoavan. Kotihoidossa ja kohtuu kunnossa ollut isäni oli saattohoidossa noin kolme viikkoa toisen piikin jälkeen ja menehtyi. Oireet kuin suoraan kaikki oirelistan pahimmasta päästä. Muuten ihan lähipiirissä on ollut toisen rokotteen jälkeen ainakin 1. vyöruusu, 1. ruusu ja 1. pitkittynyt keuhkokuume. Kovasti toivon, että jättäsivät 3 annoksen ottamatta, mutta eivät tunnu haluavan myöntää noita rokotevaivoiksi ja taitavat sen kuitenkin ottaa.


07.12.2021 Kesäkuussa sain ensimmäisen Pfizerin rokotteen. Heti seuraavina päivinä alkoi rytmihäiriöt ja muljahtelua,hengittäminen oli hankalaa ja öisin tuntui kuin keuhkot täyttyisivät nesteellä. Huimasi ja päänsärkykohtaukset olivat rankkoja. Käsi oli kipeä ja siihen nousi punainen kuuma patti. Märkäpaise alkoi kehittymään mahan alle taipeeseen. Vasemman kyljen kivut estivät makaamisen sillä kyljellä. Heti kesäkuun kuukautisista alkaen oli vuotohäiriöitä ja normaalin kierron ollessa 28pv nykyään se heittää 13-33pv. Nyt minulla turvotuksen ja kivun ym oireiden takia epäillään IBS.sää ja papa näytteessä oli solumuutoksia joiden tutkiminen jatkuu..pelkään että kuolen. Olin kesän alussa vielä terve.

16.11.2021 Kirjoitan veljeni puolesta koska hän on tällä hetkellä sairaalassa ja ei ole itse kykenevä kirjoittamaan. Minulla on kuitenkin hänen lupansa. Veljeni otti n. 3 viikkoa sitten torstaina toisen koronarokotteen(Comirnaty). Kahden päivän päästä lauantaina hänellä oli kovat kivut käsissä ja jaloissa ja ei pystynyt kipujen takia tekemään oikein mitään. Sunnuntai aamuna hän sai pitkän yrittämisen jälkeen soitettua itselleen ambulanssin mutta ei pystynyt avaamaan ovea eikä heittämään avaimia ikkunasta. Ambulanssi soitti isännöitsijän avaamaan oven. 45 Min. Päästä isännöitsijä tuli. Veljeni vietiin päivystykseen ja tulehdusarvot olivat 112 ja aloitettiin suonensisäinen antibiootti ja happi meni happiviiksillä. Kävin veljeä katsomassa sunnuntai iltana päivystysosastolla. Yläkropassa, käsivarsissa oli valtavan isoja mustelmia mutta veljeni ei ollut kaatunut eikä mitään ollut sattunut vaan mustelmat olivat tulleet itsestään rokotuksen jälkeen. Veli siirrettiin jatkohoitoon osastolle. Alkuun veli oli vuodepotilas ja häntä piti syöttää ja pissittää sorsaan hoitajien toimesta. Tulehdusarvot alkoivat pikkuhiljaa laskea ja veli pystyi käydä itse esim. Suihkussa mutta kädet eivät vieläkään kunnolla nousseet ja olivat hyvin kipeät. Perjantaina (6 pv) sairaalassa veljeni kotiutettiin. Kädet eivät vieläkään nousseet ja ei saanut itse puettua eikä riisuttua. Veli meni vanhemmille jossa hyvin vanhat vanhemmat ja vanhemmista huolehtiva sisko, siellä pärjäsi siskon avulla, mutta kivut vaan jatkuivat ja mustelmia tuli käsivarsiin lisää itsestään. Keskiviikkona veli meni yksityiselle lääkärille josta hänet lähetettiin päivystykseen. Päivystyksessä otettiin verikokeet ja niissä ei näkynyt mitään niin veli kotiutettiin ja hän meni takaisin vanhemmille. Veli sanoi että oli turha reissu. Seuraavana sunnuntaina, isänpäivänä 14.11.2021, menimme vanhemmilleni jossa veljenikin oli. Mustelmia oli tullut muutama lisää ja isoimmat ja vanhimmat olivat jo kellastuneet. Kädet eivät vieläkään nousseet kipujen takia ja veli joi pillillä hänelle tarjoiltua kahvia. Vaatteita ei pystynyt itse pukemaan eikä riisumaan. Lähdimme vanhemmilta ja illalla veljeltä tuli viesti, että hänelle on noussut kuume 37.8 ja on kovat kivut. Kuulemma muutama päivä oli ollut välistä parempi, mutta nyt taas tosi huono. Soitin päivystykseen ja heidän ohjeesta lähdettiin sinne heti. Tulehdusarvot olivat 158 ja kuume 37.6, veli oli kerennyt ottaa tulehduskipulääkkeen vanhemmilla. Veli otettiin sisään sairaalaan ja siirrettiin toiseen sairaalaan seuraavana yönä, jossa hän on nyt erikoissairaanhoidon piirissä. Kovasti tutkitaan mutta mitään syytä näihin oireisiin ei vielä ole löydetty ja ei myöskään pystytä sanomaan että nämä johtuisi rokotuksesta. Kyseessä kolmekymppinen perusterve mies ja kaikki oireet alkoivat 2 päivää rokotuksen jälkeen ja ovat jatkuneet n. 3 viikkoa ja veli tällä hetkelläkin sairaalassa. Ainut vastaus jonka olemme saaneet on että tämä on mysteeri ja ei ole selitystä mutta tutkitaan.


07.12.2021 Kunnostaan huolta pitävä 73v. äitini sai viikko ensimmäisestä rokotteesta sydänongelmia. Molemmat verenpaineet alle 100 ja pulssi yli 150. Sairaalaan ottivat sisään ja ohensivat verta. Sillä pulssi putosi neljäänkymmeneen. Viikko siitä oli tahdistin rinnassa(olkapäässä) ja kotiin loppuelämäksi määrätyllä Pfizerin Eliquis reseptillä(lääke veritulppien hoitoon). Tahdistin käyty kertaalleen uudelleentahdistamassa. Otti silti toisenkin rokotteen, mutta siitä ei haittoja tai ei uskalla niistä kertoa. Ilmoitusta ei ole tehnyt, koska lääkäri sanoi, ettei voi johtua rokotteesta.

 26.11.2021 Kyseessä ei ole varsinainen haitta, mutta mielestäni rokottamiseen liittyvä kertomus on tärkeä. Äitiäni 84 v., painostettiin useaan otteeseen ottamaan koronarokote - 21 keväällä. Hänelle tärkeä lääkäri jopa soitti kotiin! Äitini oli jo päättänyt ettei ota koronarokotetta, koskei kestä influenssarokotettakaan. Sittemmin hän alkoi empimään, koska arvostamansa lääkärikin vaati. Otin selvää, kyseisellä lääkärillä on ollut yhteistyötä erään koronarokoteyhtiön kanssa. Kun tästä kerroin, äitini perui jo varatun rokoteajan. Myöhemmin hän ollut päätöksestään onnellinen. Hänen hyvä ystävänsä joutui rokotuksen jälkeen sairaalaan miltei viikoksi, toisen käsivarsi vammautui miltei käyttökelvottomaksi muutamaksi kuukaudeksi. Lisäksi jälkeenpäin kaksi lääkäriä on todennut, että hyvä ettei äitini ottanut rokotetta koska hänen terveytensä ei olisi sitä kestänyt!! Äitini asuu pienellä paikkakunnalla ja hän ei halua, että lääkäreiden nimiä julkistetaan. "Ettei heille aiheudu harmia". Tällaista on terveydenhuolto Vielä, äitini on säilynyt erossa kaikkinaisista flunssista ja influenssista, vaikka liikkuu ja tapaa ihmisiä, minkä nyt tämä yhteiskunta ikäihmisille sallii.

16.11.2021 Kyseessä on tätini, joka ei ole sosiaalisessa mediassa, mutta antoi luvan ilmoittaa. Kaksi viikkoa ensimmäisestä rokotteesta hän heräsi siihen, että toinen jalka oli turvonnut kaksinkertaiseksi ja täynnä punaisia pilkkuja, verenpurkaumia. Siitä päivystykseen, jossa tutkittiin tukosepäiltynä. Ei ollut. Ei löydetty tukosta, joten ei ongelmaa ja lähetettiin kotiin. Ei osattu sanoa, mikä vaivaa. Viisi kuukautta myöhemmin pilkut ovat hävinneet, mutta jalka on edelleen turvonnut. Tätini on kysynyt nyt kolmelta lääkäriltä ja kahdelta hoitajalta, voiko olla rokotteesta. Yksikään ei ole kieltänyt (paitsi ensin yksi nuori päivystyksen lääkäri, joka muutti mielensä nähtyään jalan) mutta ei myöskään suoraan myöntänyt. Lähin vastaus on ollut: "Onhan näitä". Toista rokotusta ei kukaan ole suositellut. Haitta on siis jatkunut kohta puoli vuotta. Lääkärit eivät tehneet haittailmoitusta ja tätini ei ole kiinnostunut netissä sellaista tekemään. Lisäksi tätini ilmoitti piikin jälkeen "sellaista humalaista oloa, sumua ja ei tuntenut itseään normaaliksi. Sydämentykytyksiä ja huimausta. Nämä kaikki ovat helpottaneet vasta noin neljän kuukauden kohdalla.

03.12.2021 Lähipiirissä kuukautiset menivät sekaisin. Paakkuntuivat ja vuotaa kokoajan. Koko elämän säännölliset ennen injektiota. Nyt pitäisi kolmatta ottaa?

 

18.11.2021 Lähipiirissäni yksi makaa tällä hetkellä teholla (tuplapiikitetty) ja toisella henkilöllä lähipiirissä on se tilanne, että joutuu syömään pitkään (ehkä lopunikään?) lääkkeitä sydämen rytmihäiriöiden takia, jotka alkoivat heti ensimmäisen piikin ottamisen jälkeen. Tämän lisäksi jalkoihin tuli melko pahoja verenpurkaumia.

 

23.11.2021 Lähisukulaiseni 65 -vuotias nainen sai toisen k-piikin jälkeen ruusun hartiaan. Hänellä ei ole koskaan aiemmin ollut ruusua. Toinen lähisukulainen 20 -vuotias mies sai ensimmäisen k-piikin jälkeen ruusun jalkaan, hänelläkään ei ole ollut ruusua aiemmin. Kumpikaan ei tunnista, että kyseessä olisi rokotushaitta, joten ilmoitus Fimeaan ei ole tehty.


20.11.2021 Lähisukulaiseni, alle 40v sairastaa diabetesta. Silmät tutkittu säännöllisesti, ei vakavia muutoksia. Edellisen kerran tutkittu huhtikuussa. Noin 2kk toisen piikin jälkeen hänen näkönsä heikkeni nopeasti. Tutkimuksissa selvisi, että silmien pienet verisuonet vuotavat niin, että niiden voisi kuvailla räjähtäneen. Näköä ei enää voida pelastaa.

 

22.11.2021 Mieheni 48v sai ensimmäisen piikin (Pfizer) jälkeen vahvat sydänoireet. Kova heittelevä verenpaine, sydän paineisen tuntuinen, heikotus, kuvotus ym. Käynyt kahdesti sydänfilmissä ja verikokeet otettu. Mitään ei löydy, arvot hyvät. Yhtenä aamuna oikea jalka usean tunnin täysin puutunut, tulppa-arvoissa ei löydöksiä. Oireet jatkuvat edelleen, viisi viikkoa nyt piikistä aikaa.

 

28.11.2021 Mieheni ystävällä tulehtui jalkapohjat rokotteen jälkeen. En tiedä oliko ensimmäisen vai toisen rokotteen jälkeen. Asiasta ei tietääkseni ole tehty haittailmoitusta.

 

20.11.2021 Mies 58 vuotias löytyi viime viikolla kuolleena kotoaan, äitinsä löytämänä. Ei perussairauksia, tupakoitsija. Viimeiset vuodet karpannut ja myös elänyt tervellisesti. Kuolinsyy ei tiedossa, sydämeen liittyvä.

 

25.11.2021 Minulla on kaksi autoimmuunisairautta,kilpirauhasen vajaatoiminta ja jonkinverran vitiligoa. Huhtikuun Astran jälkeen ilmestyi laaja vitiligo kateenkorvan alueelle. Lisäksi päänsärkyä ja väsymystä. Toinen rokote heinäkuussa Pfizer. Sen jälkeen väsymystä,voimattomuutta,päänsärkyä otsalla(särkylääke ei vie sitä pois). Lämmönsäätely sekaisin,enimmäkseen on kylmä. Imusolmukkeet koholla kaulassa ja kipeät. Tukan lähtöä ja katkeilua. Valtava kuivuus koko kropassa,silmiä ja korvia myöten. Värinää sydämen alueella,huimausta oikealle. Olen havainnut myös tahdottomia pään nykäyksiä. Tuntuu,että kroppa on stressitilassa. Syyskuussa TGA-kohtaus,jonka vuoksi sairaalassa vuorokauden.


05.12.2021 Minulla tuli heti toisen piikin jälkeen käsi kipeeksi. Ja outoja tuntemuksia. Sydämmen jumputusta, ja verenpaine kohosi. Nyt oon käyny lääkärissä ja saanu siihen verenpaine lääkityksen. Mulla otettiin pitkäaikainen sydänfilmi, ja odotan tuloksia jännityksellä. Paineet on alkanu tasaantumaan, mutta tykytyksiä on edelleen. Kolmatta piikkiä en kyllä ota, jos vaan tästä kuntoudun!

03.12.2021 Moderna rokotteen saatuaalkoi muutama päivä rokotteen saamisesta vatsaoireita- ripulia ja pahoinvointia ja voimakasta "sairasta, nihkeää hikoilua" ,käsivarteen nousi kutiava n.10×6 cm patti.Voimakas yöhikoilu jatkui noin 3 viikkoa oli vilunväristyksiä ja päivittäisiä rytmihäiriöitä lämpöä oli mittauksissa alilämmön puolella.Olen hyväkuntoinen ja tottunut käymään lenkillä päivittäin mutta 3 viikkoon en voinut sitä tehdä pahoinvoinnin ja rytmihäiriöiden takia.Kävin lääkärissä ensin kutiavan patin takia johon sain voimakasta kortisonivoidetta ja allergialääkettä ja se hoitui näin.Kun rytmihäiriöt eivät hellittänet menin uudelleen lääkäriin jossa sydänfilmissä näkyi kammiolisälyöntejä ja kuunnellessa sydänääniä kuului jokin uusi "ääni"ei kuulemma vaarallinen ja pyydettiin nostamaan betasalpaaja annosta joka minulla on käytössä lievään läppävuotoon ja verenpaineeseen.Minulla ei ole ollut vuosiin lisälyöntejä eikä varsinkaan kuin ihan satunnaisesti ei jatkuvasti päivittäin ja oireet alkoivat rokotteen ottamisen jälkeen.Holter kuulemma voidaan ottaa myöhemmin jos tarpeen.En uskalla ottaa toista rokotetta näiden oireiden jälkeen tosin lääkäri ei ottanut tähän mitään kantaa.Hikoiluoireet ovat nyt loppuneet eikä rytmihäiriöistä ole enää tuntemuksia tosin mitään ekg tms.ei ole nyt otettu

04.12.2021 Moni rokottamaton tuttuni on saanut outoja oireita ollessaan lähi kontaktissa rokotettuihin. Ilmiö on erikoinen, mutta analyysini perusteella on pakko uskoa sen olevan todellinen, vaikkakin se ei kosketa läheskään kaikkia. Eräs tanssi tuttuni Timo sai tansseissa ihan samoja oireita kuin minä, ja varmistin että hän ei tiennyt tästä teoriasta ja väitteestä, että rokotetut voivat erittää jotain ympäristöönsä. Joten hän ei voinut luoda ajatuksillaan tilanne elimistöönsä. Olen kuullut jopa sydän veritulpasta henkilöllä, jonka veri on ollut tosi ohutta ja mitään paine- ym ongelmia ei ole ollut. Itse olen havainnoinut seuraavia asioita. Oireiden ilmaatuminen kohdallani vaatii iho kosketuksen, jolloin oireina ovat olleet seuraavat: Kynsinauha tulehtui, käden kämmensyrjästä kuoriutui nahka noin sentti kertaa sentti alueelta. ( harrastan tanssia ja kontakti on siis kädessä) Myös ihon polttelu ja nipistely on toistuva ilmiö. Erikoisinta on että, jotkut rokotetut eivät aiheuta mitään oireita ja joistain oireet tuleva voimalla. Joten joissain lienee joku syy ilmiölle, en vielä ole keksinyt. Oma herkkyyteni voi johtua sikapiikin oireyhtymästä, josta paranin luontaishoidoilla. Yleisin oire minulla on tansseissa nykyään. ( testattu paikat, näissä ei 10 vuoden aikana ole ollut missään mitään ongelmia) : Ideapark, Häijään Tanssikrouvi, Ikaalisten kylpylä, Tuuloksen kapakanmäki, Kerhola Nokia, Tampereen päivätanssipaikka, Kisaranta, Härmän kylpylä ) Yhteensä kahdeksan eri paikkaa testattu. Kahdessa niistä vähäiset oireet, muutamassa suuremmat. - Silmien kyynelnesteen sakkautumis ja paakkuuntumis ilmiö, joka pahimmillaan johtaa noin vuorokauden silmänpaine ja kipu tuntemukseen. Poistuu seuraavana päivänä. - Keuhkoputken kiputila / hengityksen ahdistus. joka kestää joko illan tai seuraavaan päivään iltapäivälle. Myös ääni madaltuu todelliseksi whiski bassoksi. -Ihon pistely joidenkin tanssijoiden kanssa kontaktipinnoilla. ( eräs tuttuni sai kyynerpäähän ihottuman kontaktista ) Oireet ovat pari kertaa olleet niin vahvat, että olen joutunut poistumaan jo 15 minuutin kuluttua tilasta, ja loppuillasta tanssisalissa tuntuu, että hengitys ahdistuu aivan kuten olisi j pöly keuhko päällä. Korostan että olen harrastanut aktiivisesti tanssia noin 10 vuotta, pidän siitä, En kuvittele oireitani, koska aluksi, kun kuulin näistä todella monelta rokottamattomalta tutultani, oli niihin vaikea uskoa. Mutta nyt on pakko. Jos sinulla tai tutullasi on vastaavia kokemuksia, toivon että jaat niitä ja kehoitat tekemään Fimeaan haittavaikutus ilmoituksen, vain näin saamme tätä asiaa eteenpäin. Kopioita Suomen rokoteuhrit ja vammautuneet face sivustolta. Kysyin siellä näin ja sain 102 kommenttia. Millaisia oireita olette saaneet, ne, jotka ei ole GMA rokotettuja nyt, kun olette olleet rokotettujen lähellä? Tai ovatko läheisenne, jos he eivät ole ottaneet, saaneet teistä oireita? Kiinnostaa, koska moni puhuu tästä juuri nyt. Eräs kysyy näin sivustolla. Onko tietoa, voiko rokotetuille altistuminen vaikuttaa oman veren koostumukseen niin paljon, että siitä tulee paksua? Mulle tuli yllättäen laskimotukos, joka laajeni parissa päivässä 5 cm -> 20 cm hoidon viivästymisen seurauksena, sain siihen 6 vkon napapiikkikuurin. No, tänään ekaa kertaa pistoksen jälkeen tuli veritippa, joka sitten jähmettyi melkeinpä välittömästi mun veri ei ole koskaan ollut tollainen, aina ollut juoksevaa ja matala Hb Olisi kiva tutkituttaa, että mitä kaikkea siinä nyt onkaan? Edit. Ennen laskimotukoksen ilmestymistä oli yöllä tosi voimakas rytmihäiriö, joka kesti pari tuntia (voi olla pitempäänkin, mutta nukahdin lopulta). Lääkärin mielestä ei liity tähän tulppaan Edellisenä iltana olin tanssikurssilla ja rokitettujen kanssa muutenkin tekemisissä aina välillä. Ja aiemmin kesällä sain rokotetuista mustelmia jalkoihin (oli päivän kestävä bussireissu) 7979 92 kommenttia Tykkää Kommentti Vastauksia: Teija Nivelkipuja, lihassärkyä, ihan voimaton olo Aki Huimausta sari Kova päänsärky, väsymys ja noita näppyjä selkään ja jalkoihin´ erja Rokotettujen seurassa noin pari tuntia ja samana ilta alkoi verenvuoto/menkat, en tiedä oliko menkat mutta pari päivää kesti. Erikoista tässä on se, että mulla ei ole ollut menkkoja vuosiin koska pillerit. Nana olin viikonloppuna (tietämättäni) lähiaikoina piikitetyn kanssa automatkan. Tämän jälkeen itselläni alkoi myös ruskea vuoto (ja vatsasärky) vaikka edellisistä kuukautisista vasta 2 vkoa... Laura ei ole ikinä ennen ollut näin että kuukautiset liki seinään loppuneet nyt 4 kk, en ole raskaana ja nuori ihminen...haluaisin ne takas enkä tiedä miten olen yrittänyt alkaa havu juomaa juomaan Elina Tuntuu että en ole tervettä päivää nähnyt kun nää rokotukset alkoivat. Jatkuva flunssan tunne ja käsiä, jalkoja ja otsaa särkee. Jaakko Mulla on tullut sydämentykytystä, voimakasta väsymystä ja nyt uusimpana ihoa polttelee välillä tietyistä kohdista. Tatjaana ja Maija kertoivat näin; Rytmihäiriöitä, päänsärkyä, kuvottavaa oloa, vatsaoireita, huimausta. Mella Päänsärkyä, huonoa oloa hieman oksettava olo aivosumua. Otin vahvaa tyrnimehua niin pää kipu hieman helpotti ja aivosumu. Henna Tyttäreni muutti pääkaupunkiseudulle 1,5kk sitten, sinä aikana hänellä on ollut 3x viikon kestävät kuukautiset, jotka on vielä ollut luonnottoman runsaat. Käskin lääkäriin, terkkarille meni joka tietenkin ehdotti että pitäs jotain ehkäisypillereitä käydä syömään. Mutta joo, toivottavasti ei mitään vakavaa, mut kyllä kävi mielessä et just kun hänen ikäluokkaa ruvettiin rokottamaan, ja suurin osa on sen piikin ottanu hänen kavereista, ja muuteki sielläpäin enemmän ihmisiä ympärillä, et voisko se oikeesti vaikuttaa. En oo oikein uskonu et se ois niin myrkkypiikki et 'säteilis' muihinkin, mut kyllähän tämmönen pistää miettimään.. Jaana P Parin viikon kestojumi niskassa, ei meinannut loppua millään määrällä venyttelyä. Ahdistava olo kilpirauhasen lähettyvillä tuossa kaulalla, ei ole ennen ollut. 3 viimeisintä yötä herännyt parin tunnin unien jälkeen ihan hiestä märkänä (tyyny, niska ja yöpaita tosi kosteina). Jalat hikoaa peiton alla, mutta heti kun ottaa peiton pois, niitä palelee (jalkojen kohotus taitaa auttaa, kun nämä ylimääräiset "partikkelit" kuulemma pyrkii pakkautumaan jalkoihin). Tänään aamulla tuli vasemmasta korvasta verestävän näköistä vaikkua 3 vanupuikollista (kumppani usein istuu sohvalla mun vasemmalla puolen) . Minulla on yleensä aika heikko hajuaisti, mutta koulussa haisi KALMA (heikotti ihan tosissaan ja meinasi lähteä taju) , vaikken ole koskaan ollut sillä tavalla kuoleman kanssa tekemisissä, että edes tietäisin miltä se haisee. Nyt tiedän ja tiedän myös syyn hajuun (erittäin vakava rokotehaitta) ja annoin hoito-ohjeeksi luokkatoverilleni videon jossa Marja Urbanski antaa neuvoja rokotehaittojen lievitykseen Hilla Niskajumi, monen vuorokauden järkyttävä migreeni, nenän vuotaminen, silmien kivistäminen ja vuotaminen, verenpurkaumat iholla, kuukautiskierron häiriöt. Laura Heikko olo jos on koko päivän tekemisissä suljetussa tilassa ja lähikontaktissa. Joskus tulee vähän kipeinen olo, särkyä, kurkussa tuntemuksia, mustelmia tullut jalkoihin herkemmin. Tiedä sitten johtuuko kaikki siitä että olen tekemisissä paljon rokotettujen kanssa. Sinikka Nivel särkyä, unettomuutta ja kasvojen vasemman puolen viiltelyä poskesta ohimoon. Age Lihas-,luu- ja nivelkipua .. erityisesti jaloissa Puolisolla yleensä päänsärky ei ole,nyt joskus valita päässä ihmeellistä sähköistä kipu rokotetu läheisyydessä Johanna tsellä päänsärkyä sen jälkeen kun ollut rokotettujen kanssa samassa tilassa monta tuntia. Lapsella 3 v tuli verta nenästä kun isovanhemmat olivat vastikään rokotettuja ja oltiin heillä paljon kylässä sillä viikolla Heini: Flunssan kaltaiset oireet ja yskä. Päänsärky mikä ei lääkkeelläkään lähde. Outo ihottuma Marita T Rokotetun läheisyydessä voimakasta Päänsärkyä,hengen ahdistusta,voimakkaita sydän kipuja, rytmihäiriöitä, käden puutumista,pistelyä. Kun pidin rokotettua kädestä,tuli kovia pistelyjä käteen,tunne kuin olis piikillä pistelty. oli pakko irrottaa käsi,kun sattui niin lujaa. Anu kurkku turpoaa ja keuhkoputkea ahdistaa Tuija ja Taina Viikon päänsärky, särkylääke ei auta Isa Nivelsärkyä, kun hetken ollut ravintolassa syömässä. Jopa siten, että yksi sormi lakkasi toimimasta muutamaksi päiväksi. Ihan jumalaton väsymys kun ollut pöökitettyjen kanssa samassa tilassa koko päivän tai vähempikin aika riittää 1 Tykkää Vastasin näin monelle kommentoijalle. Onpa upeaa, että moni vastasi. Itse olen kuullut lukuisista tapauksista ja lähdin itse tutkimaan aihetta omalla kehollani. Huomasin että aluksi eka testi iltana pikkurillin kynsinauha tulehtui ja kämmenen sisäpuolelta lähti iho kuoriutumaan sentin alalta. ( lavatanssi ilta testi ) Seuraavan kerran kun oli iso rokotettujen porukka, alkoi silmissä tuntua hiekan tapaiselta ja kolmannella kerralla, jossa oli paljon rokotettuja vanhempia ihmisiä jouduin poistumaan tilasta, koska hengenahdistus, keuhkokipu ja silmien kirvely oli jos sitä luokkaa, että se häiritsi todellakin voimakkaasti. Palautuminen kesti noin kolmisen tuntia. Jatkan itselläni testaamista. Mietin että kyseessä voi olla ns. määrä aiheuttaa jo aiemmin altistuneille jotain oireita. ( itse jouduin parantelemaan itseni sika piikin vaurioista aivan muilla avuin kuin länsimaisen lääketieteen keinoilla aikoinaan) Aloin silloin miettimään rokoteiden yhteyksiä muuhun kuin terveyteemme ja löytöni olivat kyllä ajattelemaan pistäviä. Todella moni tuttu hoitaja on nyt alkanut käyttämään kumihanskoja kun hoitaa rokotettuja, syynä on juurikin käsien pistely. Lisäksi olen kuullut monelta makeasta hajusta, jota jotkut, eivät kaikki siis levittävät nyt ympärilleen. On todella huolestuttavaa että tämäkin aihe vaietaan ja syyllistetään ihmisiä luulotauksiksi, koska he oirehtivat. Mutta näin on tapahtunut mm. homealtistuneiden kohdalla jo vuosikymmen. Siis osa saa oireita, valtaosa ei kuitenkaan saa ja kaikki rokotetut eivät aiheuta yhtään mitään edes herkistyneissä. Ilmiö vaatii tutkimista, mutta tuskin Fimea tai media reagoi yhtään mitään. 


08.12.2021 N 1kk ensimmäisen rokotteen jälkeen 5, viisi, aivoinfarktia. Toipuminen todella hidasta ja se vei luonnollisesti mennessään työkyvyn. Toimintakyky palautunut osin. Samaan aikaan siskollensa n 1kk ensimmäisestä oireesta tuli sydänvaivoja, joihin lääkitys. Ikä heillä 62 ja 64 Allekirjoittanut tytär/tätitettävä

23.11.2021 Olen 32v bodari , tähän asti ei ole ikinä ollut sydämen kanssa ongelmia. Ei yhtä. Ensimäisen rokotuksen jälken rupes esintyy kivut sydämessä nytte on kivut melkein joka päivä ja verenpaine heittä koko aja.

16.11.2021 Olen 40+ nainen, odotin kovasti rokotusta kun kuvittelin sen avulla pääseväni taas matkustamaan, joten menin innokkaasti hakemaan 1. Pfizerin rokotteen heti kun se oli mahdollista. Tulin heti rokotuksen jälkeen huonovointiseksi ja minulle nousi kuume, tämä kesti 3-4 päivää. Noin 4 viikkoa myöhemmin alkoivat kivut käsissä ja jaloissa, ensin huomasin että käsiin sattui pestessä ja kuivatessa niitä, myöhemmin jopa hammasharjan pitäminen kädessä sattui. Jalkaterät ja jalkapohjat tulivat niin kipeäksi noin 6 viikkoa rokotuksesta että en pystynyt viikkoon kävelemään. Olin viikon vuoteenomana, en voinut edes käydä kaupassa saati lenkillä. Söin särkylääkkeitä ja kävin lääkärissä, siellä todettiin vain tulehdusarvojen mysteerinen nousu. Koska minulla oli aiemmin todettu fibromyalgia, menin fibropotilaiden kansainväliselle keskustelupalstalle katsomaan oliko muille tullut tämmöisiä oireita rokotteista. Järkytyksekseni palsta oli täynnä satoja ja satoja kirjoituksia vastaavista kiputiloista. Tässä vaiheessa rokotehaitoista ei ollut näkynyt yleistä keskustelua vielä Suomessa, tämä tapahtui keväällä 2021 kun rokotteita oli annettu vasta pienelle osalle suomalaisia. Kovaa kipua kesti noin 5kk, ja edelleen kädet ovat ajoittain niin kipeät että en pysty esim. avaamaan itse limsapulloa tai maitotölkkiä. En missään nimessä aio ottaa toista rokotetta, ja toivon että nämä kivut eivät jää loppuelämän vaivaksi.


29.11.2021 Olen 52 v nainen ja sain toisen rokotteeni 27.7 ja seuraavana päivänä nousi kuume,hirveä päänsärky,kainalot särki,kaikki lihakset ja nivelet särki koko kropassa,mutta enimmäkseen jaloissa ja lonkissa,oksettava olo mikä kesti pari viikkoa, makasin tuntitolkulla liikkumatta sängyssä kun oksetti niin paljon,kauhea väsymys ja voimattomuus, mitä onkin sitten jatkunut liki 3kk. Makasin sängyssä 2,5 kk kun ei ollut voimia tehdä mitään ja sitten pikku hiljaa koitin tehdä pieniä askareita. Minulla oli tulehdusarvot koholla koko ajan ja olen rampannut labrassa melkein viikottain ja ollaan otettu varmasti kaikki kokeet mitä voi ottaa,mutta mitään ei löydy,lääkärin mukaan tämä EI silti johdu rokotteesta vaikka siitä kaikki alkoi ja loppua ei näy.Nyt olen syönyt kortisonia ja vihdoinkin kuume ja tulehdusarvot laskenut,mutta tilalle tuli kauhea huimaus ja migreeni mitä minulla ei ole ennen ollut ja vasen käsi on melkein toimintakyvytön. Olen vieläkin voimaton ja väsynyt enkä jaksa tehdä mitään yhtäjaksoisesti, täytyy huilata joka välissä.Kyllä kaduttaa niin paljon,että menin ottamaan nuo kirotut piikit,olen aina ollut terve enkä koskaan kipeä,joku flunssa joskus ja varsinkaan kuume ei nouse millään ja nyt oli 2,5 kk putkeen. Fimealle olen tehnyt 2 ilmoitusta.

01.12.2021 Olen 61 vuotias nainen. sairastan astmaa, reumaa, crps kipuoireyhtymää. Sain moderna rokotteen 19.6.21 samana iltana ilmestyi suuria ja pieniä mustelmia kehoon. Eivät olleet kipeitä. Parin viikon sisällä molemmissa käsivarsissa hillitön polte ja kutina, rakkula näppyjä ilmestyi käsivarsiin. Kylmät kääreet auttoivat vähän. TK lääkäri määräsi antibioottia, ja hydrocorisonvoidetta. Diaknoosi ihonalaisen kudos tulehdus. Lääkitys vähän lieventyi. Oireet jatkuivat sain TK lääkärille uuden ajan. Uutta vahvempaa voidetta ja1.5 kuukautta kortisonitabletti kuuri. Lääkityksen jälkeen oireet hieman hellittäneet. Mutta ihonalaisen kihinä vieläkin oireilee. En uskalla mennä ottamaan toista rokotetta.

 

08.12.2021 Olen ollut ammatissani yli 10v. Toimin vanhusten parissa. Ikinä urani aikana ei ole tullut eteen näin paljon peruttuja aikoja/kuoleman viestejä. Aivoinfarktia, aivoverenvuotoja, sekä muualla elimistössä tulppia. Vanhusten vointi on romahtanut alas silmin nähden. Ikä kerrottavista +80 Allekirjoittanut ammatinharjoittaja19.11.2021 Olen reilu 50-vuotias nainen. Sairastan iho-ja nivelpsoria. Ennen kevään ja kesän comirnaty-rokotuksia olin oireettomassa vaiheessa, pärjäsin hyvin ilman minkäänlaista lääkitystä. Ensimmäisestä rokotteesta sain käsivarsikivun ja psorioireet, lähinnä nivelissä, jonkin verran pahenivat. Ajattelin, että kuuluu varmaan asiaan. Heinäkuisen, toisen rokotuksen jälkeen, alkoi kipuhelvetti. Ensin käsivarsikipu, ajattelin taas, että kuuluu asiaan. Muutamien päivien jälkeen alkoivat nivelkivut, pahemmat kuin koskaan, lähinnä nilkoissa, kyynärpäissä, ranteissa ja sorminivelissä. Mukaan tuli 'jäätävä', koko käsivarsien kipu. Käsivarsien liikuttaminen, ojentaminen ja ranneliikkeet olivat yhtä tuskaa. Onneksi pahempi oli vasen käsi, muutoin olisin ollut täydellisen toimintakyvytön. Mikään ei tuntunut auttavan, geelit ja kipulääkkeet tuli kokeiltua. Lopulta parin viikon intensiivinen punavalohoito tuntui auttavan pikkuhiljaa, tosin toisesta rokotteestakin oli jo yli kolme kuukautta. Nyt oireet ovat helpottaneet, mutta eivät kokonaan poissa. Outoja olivat myös pienet käsiin ilmestyvät mustelmat. Oireet eivät jääneet näihin kipuihin, ehkä vielä pelottavampia olivat sydämen rytmihäiriötuntemukset, joita on vieläkin. Ja ehkä vähäisimpänä kiusana uudentyyppinen sinipunaläiskäinen, kutiseva ihottuma. Näillä kokemuksilla en tule kolmatta piikkiä ottamaan.


05.12.2021 Olen viisikymppinen aikoinaan sika piikistä vakavasti autoimmuunisairaus oireyhtymään sairastunut. Paranin vasta, kun tajusin lähteä etsimään parannusta muualta, kuin taholta, joka sairastutti minut rokotteella. Paranin siis luontaishoidoilla, ruokavalio terapialla, kuppauksella ja yleisellä myrkyn poistolla ja immunivasteen huijaamisella eri keinoin, mitä länsimainen lääketiede edes tuntee. Aloin sen jälkeen tutkimaan rokote teollisuuden todellisia vaikuttimia ja toimia. Järkytyin siitä mitä löysin vuosikymmenen aikana, jona olen aihetta tutkinut ja miettinyt. Kun välittömästi sikapiikin jälkeen sairastuin, sain kokea kuinka järjestelmä tekee uhrista syyllisen ja mitään apua en itsekään vakaviin hermostollisiin vajaan vuoden kestäviin vaivoihini saanut. Yhteys piikkiin yritettin jopa salata. Kun tutustuin ja tutkin aihetta niin huomasin todella, miten rokotteita on käytetty väärin, millaista korruptiota ala edustaa ja kuinka monet ihmiset ovat vammoinensa jätetty täysin heitteille. Tapasin monia uhreja, kokemukset yhtä karmeita ja pahempiakin. Vammautukseni tuolla valepandemia piikillä oli vakava, toivoin jopa kuolevani kipuihini välillä. Vammautukseni muistutti autoimmuunisairautta, aivo sumuineen, kipuineen, vapinoineen. Korostan, että mitään apua ei länsimainen lääketiede pystynyt antamaan. Luottamukseni THL;ään on todellakin negatiivinen. Seuraa rahaa ja näe rikos. Nyt tämä näytään uusivan potenssiin kymmenen. Onnea kaikille perävalo takuun ottaneille, teille ei korvata mitään, paitsi jos jaksatte vuosia taistella oikeuksistanne.


26.11.2021 Omassa tapauksessani kyse on viivästyneestä rokotehaitasta. Talvella 2014 sain syvän haavan sormeeni jota menin terveysasemalle seuraavana päivänä näyttämään ja olisin kuulemma tuoreeltaan kaivannut tikkejä haavaan mutta lääkäri arvioi tapaturmaa seuranneena päivänä ettei tikkaukselle enää ollut tarvetta. Sen sijaan jäykkäkouristusrokotteelle oli koska olin saanut edellisen oman muistini mukaan ehkä joskus 2000. 2014 loppukesästä kuukautiset muuttuivat todella kivuliaiksi ja koko keho kramppasi kipukohtauksen tullessa. Litaglin ja Burana isolla annoksella auttoi mutta toisinaan oksensin lääkkeetkin ennenkuin ne ehtivät vaikuttaa. Jouduin kivun vuoksi olemaan pois töistä ja kerran lähtemään kesken työvuoronkin kotiin koska krampit olivat niin rajuja. Kerran kotona ollessa kivut yltyivät niin että ystäväni kuljetti minut Helsingin keskustan Terveystaloon jossa sain lihakseen särkylääkettä ja Litalginia koska oksensin suun kautta ottamani lääkkeet taas. Tilaani tutkittiin ja kevättalvella 2015 diagnosoitiin minulla endometrioosi jonka parhaaksi hoidoksi tuossa kohtaa lääkäri kertoi hormonikierukan joka sitten asennettiinkin. Ihmettelin tälle Jorvin naistentautienpoliklikan lääkärille että miten on mahdollista että endo diagnosoidaan vasta lähempänä 40 ikävuotta kun olen kuitenkin säännöllisesti käynyt noin 2 vuoden välein tutkittavana perusteellisemmin koska minulla on ollut joskus solumuutoksia papa-näytteessä. Lääkäri ei osannut vastata. Kierukka ei sopinut eikä myöskään keltarauhashormoni ja raskauskaan ei tule kohdallani kysymykseen. Toinen munasarjoistani on käytännössä endometrioosin syömä ja sitä on operoitu laparoskopiassa. Nyt keväällä 2021 kuulin homeopaatilta että endometrioosi on jäykkäkouristusrokotteen haittavaikutus. Se selittäisi kaiken mutta kenelle lääkärille tätäkään nyt sitten selittää. Tetanuspiikkihän on suuri huijaus, se pöpö joka aiheuttaa jäykkäkouristuksen on siinä vaiheessa tehtävänsä jo tehnyt jos on tehdäkseen kun ihminen menee likaisissa olosuhteissa tulleen haavan kanssa lääkäriin, tehoste pistetään mutta teho on terapeuttisella tasolla vasta 2 viikon päästä pistoksesta. Toivon niin kovin että tämäkin vääryys korjataan ja pahemmilta endometrioositapauksilta ainakin tulevaisuudessa vältytään.

29.11.2021 Omassa työpaikassani usealla vanhuksella toisen rokotteen jälkeen on rintakehään ja vatsan alueelle tullut useita pieniä (kuin nuppineulanpään kokoisia) punaisia ihonalaisnäppyjä, jotka ei tunnu vain näkyvät. Kaksi asukasta on 3 viikon kuluttua näppyjen ilmaantumisesta kuollut. Ovatko verenpurkaumia vai mitä ? Joku työkavereistani arveli ett mansikkaluomia. Usean asukkaan toimintakyky on huomattavasti laskenut ja on väsymystä/uupumusta, jota ei aiemmin ole ollut. Ihmeellisiä kipuja, joille ei löydy syytä. INR arvot meni sekaisin pitkäksi aikaa rokotteiden antamisen jälkeen. Aiemmin olen nähnyt vain yhdellä asukkaalla näitä samanlaisia näppyjä ja ne ilmaantuivat hänelle 2-3 viikkoa ennen hänen kuolemaa.


23.11.2021 Otin 1.annoksen k-rokotetta elokuussa. Siihen asti olin ollut perusterve 3-kymppinen nainen .Sain kovat nivelsäryt jalkoihin sekä kihdin. Kävelin tolla todela kivuliaasti enkä päässyt lenkille. 2.annos Pfizerin rokotetta pilasi terveyteni kunnolla. 2. päivää piikin jälkeen alkoi hyvin omituinen vuoto. Kyllä, sain ne "pfizer-menkat" ja sillä tiellä olen edelleen. Vuodan siis lähes tauotta. Netistä löysin vain Mika Rämetin kommentoimassa kuinka kuukautiset sekoavat naisten ollessa helpottuneita rokotteen saamisesta. En hitossa ollut helpottunut verenvuodosta. Melkein teki mieli nauraa niin absurdille kommentille. Miten hän kehtaa? Noh, jouduin sitten sairaalaan Naistenklinikalle, koska luulin oikeasti vuotavani kuiviin. Olin huoneessa, jossa oli viisi muuta naista, joilla kaikilla keskenmeno varhaisilla viikoilla. Palvelut olivat ilmeisen ruuhkassa, koska mitään yksityisyyttä ei ollut, vaan kuulimme kaikki toistemme asiat. Olin tutkimuksissa, eikä mitään löydetty?! Yritin kysellä että voiko tämä vuotohäiriö johtua rokotteesta. Lääkäri ja hoitohenkilökunta eivät vastanneet, koska eivät voi sanoa mitään, koska tutkimusta ei ole. Siinä vaiheessa tajusin että hitto tämä rokotehomma on kusetusta, eikä kukaan ota tästä vastuuta. Olen epätoivoinen. Joudun syömään verentyrehdyslääkkeitä hevosannostuksella, hormoneja, jotka eivät sovi minulle. Lisäksi popsin särkylääkkeitä koska jatkuvat kuukautiskivut. Ja puhumattakaan siitä raudan tankkaamisesta. Olen fysisesti heikossa kunnossa. Olen 3 lapsen yh, ja olisi tärkeää lapsille että heillä olisi äiti suht tolpillaan. En tiedä loppuuko tämä. Olen henkisesti valmistautunut myös kohdunpoistoon. En aio ottaa enää 3.rokotetta, mulla ei ole enää uhrata yhtään elintä tähän kokeiluun. Olen surullinen ja vihainen. Rokotteet tekevät meistä sairaita, vaikka "asiantuntijat" muuta väittävät.


06.12.2021 Otin painostuksesta ensimmäisen rokotteeni heti samana iltana huimausta, huonoa olo ja tasapainon heikkenemistä, päänsärkyä ollut päivittäin eikä Buranat auta,,nyt tästä piikistä kulunut melkein 3 viikkoa ja oireet senkuin jatkunut! Päänsäryn yms oireiden lisäksi jatkuva väsymys, työnteko hankalaa ja lääkärit vähättelee oireitani, paras apu minkä ne mulle pystyi antamaan on migreeni lääkkeet! töissä pakko käydä mutta vaikeaa on! Toista en todellakaan ota! On naurettavaa että vapaus on kiinni huonosta rokotteesta joka aiheuttanut monille oireita! Aivan järjetöntä mihin tää maa on mennyt ja menossa!

03.12.2021 Otin pfizer rokotus 30.11. toinen rokotus. Kuume..päänsärky sama kuin migreeni..rokotus paikat punainen ja turvonnut.Jalat, luut kipeat ja heikko.Vatsa kipeat.06.12.2021 Otin sikapiikin marraskuussa 2009, kaksi kk:tta piikin jälkeen todettiin selkäydintulehdus. Neurologi sanoi että se voi joskus kehittyä ms-taudiksi. Ja niinhän siinä kävi että loppuvuodesta 2010 sain ms-tauti diagnoosin. Ja en todellakaan meinaa koronapiikkiä ottaa!! Onneksi äitini, mieheni ja aikuiset poikani ovat päättäneet samoin.


05.12.2021 Otin viikko sitten ensimmäisen rokotteen. En halunnut olla ensimmäisenä suuna päänä juoksemassa ottamaan kokeellista rokotetta. Otettiin ne miehen kanssa samaan aikaan. Hänelle ei tullut mitään. Minulle tuli pää kipeäksi, paikkoja särki mutta nämä meni vuorokaudessa ohi. Saan hyttysen pistosta allergisen reaktion. Nousee iso, kutiseva ja kuumotttava patti siihen paikkaan. Sain physer rokotteesta saman reaktion jota kesti viikon. Nyt mietin otanko toista vai voiko allerginen reaktio toisesta olla pahempi. Otin rokotteen pakon alla koska koronapassi pitää olla että pääsee ravintolaan syömään edes. Lasten kanssa ei voi siis tehdä mitään jos ei ota rokotetta. Millaista elämää tämä heille on. Muitakaan rokotteita ei ole pakkonottaa niin miksi tästä tehdään pikkuhiljaa sellaista.

 

07.12.2021 Pfiserin comirnaty 1. rokotteen jälkeen jo samana päivänä sydämen syke nousi. Leikkasin lattialla kangasta ja noustessani ylös sydän hakkasi kiivaasti kuin olisin juossut lujaa. Seuraavina päivinä oire paheni, niin, etten voinut kävellä normaali vauhtia, sillä syke nousi, hengästytti, tuntui, ettei sydän kestä. Kolmas rokotteen jälkeinen päivä oli pahin, kun yritin kävellä pienen lenkin, jouduin kulkemaan kuin etana ja siitä huolimatta piti pysähtyä muutaman metrin välein tasaamaan sykettä. Sen jälkeen oli pari parempaa päivää minkä jälkeen oireet alkoivat uudelleen. Varasin ajan kardiologille, joka totesi, ettei mitään rokotehaittaa ole, vaan keho reagoi eri tavoin kun se alkaa tuottaa vasta-aineita ja on kuitenkin parempi ettei korona leviä hallitsemattomasti. Nyt rokotuksesta on kulunut n. 5 viikkoa ja vointi tuntuu melko normaalilta. Toisen rokotteen ottaminen ei innosta. Itsesuojeluvaisto sanoo että sydän ei ehkä kestäisi sitä.

 

01.12.2021 Pian toisen koronarokoteannoksen jälkeen toukokuussa minulla alkoi valkosormisuusoire (Raynaldin syndrooma) Olen 34-vuotias, joten tässä iässä alkava Raynauldin syndrooma voi olla merkki jostain liitännäissauraidesta. Loppusyksystä kampaaja huomasi että takaraivoltani on lähtenyt hiuksia n.3cm alueelta, diagnoosina pälvikalju. Nyt olen reumalääkärin tutkimuksissa mahdollisen alkavan sidekudosreuman tms.muun autoimmuunisairauksen epäilyn johdosta. 

Kerro omasta haitastasi.

Ole hyvä ja jätä alle oma tarinasi.