Hydroksiklorokiini

Seuraava julkaisu avaa varmasti monien silmät.

The Joe Rogan Experince #1747 jakso, jossa on vieraana Tri Peter McCulloch, hän on hallituksen sertifioitu kardiologi, joka on todistanut Yhdysvaltain ja Texasin senaatin komiteoille COVID-19:n hoidosta ja meneillään olevan pandemian hallinnasta. LINKKI JAKSOON (spotify). Tämä kyseinen jakso herätti sisälläni halun alkaa tutkimaan asioita. 


Mennäänpä aivan alkuun. Tässä julkaisussa mainuttu lääke on useasti aiheuttanut mainitsijalle suuria ongelmia.

2019

1. joulukuuta Kiinan Wuhanin terveysviranomaiset tekivät ensimmäisen havainnon uudesta virustyypistä. Virus saattoi levitä Wuhanissa jo lokakuussa. Kiinan viranomaiset kertoivat alun perin ensimmäisen tartunnan ilmenneen viikkoa myöhemmin. Potilaalla ei ollut myöskään kytköstä Huananin ruokatoriin. Kiinan sosiaalisessa mediassa liikkui jo joulukuun puolivälistä lähtien huhuja mystisestä viruksesta, erityisesti lääketieteen ammattilaisten keskuudessa. 

27. joulukuuta toistaiseksi muualta vahvistamattoman väitteen mukaan Ranskassa on jo tällä päivämäärällä todettu koronapneumoniaa muistuttava oireisto, joka olisi jälkeenpäin vahvistunut koronaviruksen aiheuttamaksi. Tästä ilmoitettiin 5. toukokuuta 2020. 

30. joulukuuta Kiinalainen silmälääkäri Li Wenliang varoitti sosiaalisessa mediassa kollegoitaan mahdollisesta vakavaa äkillistä hengitystieoireyhtymää (sars) muistuttavasta sairaudesta.

31. joulukuuta Kiinan kansantasavallan viranomaiset ilmoittivat Maailman terveysjärjestö WHO:n Kiinan toimistolle, että joulukuussa 2019 Hubein maakunnan Wuhanin kaupungissa oli ilmennyt useita vakavia keuhkokuumetapauksia, joiden syytä ei ollut aiemmin tunnistettu. Wuhanin asukkaille sairastumisten kerrottiin johtuvan virusperäisestä keuhkokuumeesta, joka ei tartu ihmisten välillä.

2020

1. tammikuuta Yhdysvaltain terveysviranomaiset paikansivat kaloja ja äyriäisiä myyvän torin Wuhanissa mahdolliseksi tartuntalähteeksi. Tori suljettiin. Kiinan valtiollinen uutistoimisto Xinhua väitti, että syynä on remontti. Poliisi ilmoitti pidättäneensä Wuhanissa kahdeksan ihmistä keuhkokuumeeseen liittyvien "huhujen levittämisestä".

 

3. tammikuuta Poliisi kutsui Li Wenliangin kuulusteltavaksi, koska tämä oli "esittänyt vääriä kommentteja Internetissä". Lin antamat tiedot ovat kuitenkin osoittautuneet oikeiksi, ja hänen varoituksiaan jaettiin myöhemmin julkisesti.

Nyt pääsemmekin esimmäiseen kohtaan jossa asiat alkaa niin sanotusti menemään päin persettä.  Li Wenliang oli ensimmäisiä, jotka joulukuussa varoittivat viruksesta ja sen leviämisestä. Kiinan viranomaiset yrittivät peitellä virusta, mutta lääkäri kertoi virukseen liittyvistä huolistaan sosiaalisessa mediassa.

Varoittelujensa takia hän joutui poliisikuulusteluun. Hänen täytyi vannottaa poliisille, että oli toiminut laittomasti kertoessaan julkisesti huolistaan.

Oliko teidän mielestä jotenkin sattumaa, että noin kolme kuukautta myöhemin kyseinen  34 vuotias terve mies kuolee "koronaan", ei minustakaan. Tähän miksi Li piti vaimentaa on hyvät syyt, ja ne liittyvät vahvasti rokotteisiin. Koronasta varoittaneen wuhanilaislääkärin läheinen kollegakin kuoli virukseen ja on jo kuudes lääkäriuhri samasta sairaalasta.

 Ai miksi mainitsen jo nyt rokotteet, eihän edes kukaan vielä tiedä mikä tauti edes tässä on kyseessä. No seuraava video voi avata hieman asiaa.

Kuinka 1500 kilometrin päässä Yunnanissa elävät lepakot saattoivat välittää viruksen ihmisiin Wuhanissa? Varsinkin kun he eivät voi lentää yli 50 kilometriä. Myös kuinka Yunnan-lepakot onnistuivat saastuttamaan vain Wuhanin torilla myydyt eläimet? Lepakot lensivät yli koko 1500 kilometrin pituisen maaston? Neljän kuukauden kuluessa tiedemiehet selvittivät lepakoiden ja sen tartunnan saaneiden eläinten välisen yhteyden. Mutta nyt jälkeen tällaista yhteyttä ei ole nähty. Jopa kiinalaiset ovat luopuneet markkina ajatuksesta. Yunnan-lepakkot eivät tartuttaneet ihmisiä Wuhanissa, mutta heitä syytetään. Miten lepakkovirus sitten pääsi Wuhaniin?

Shi Zhengli, Kiinan johtava lepakkovirusten asiantuntija, joka tunnetaan paremmin nimellä "Bat Ladynä". Wuhanin virologian instituutin (WIV) tutkijoita johtanut. Shi teki säännöllisiä tutkimusmatkoja Yunnanin lepakoiden saastuttamiin luoliin Etelä-Kiinassa ja keräsi yli sata erilaista lepakoiden koronavirusta marraskuussa 2015. Shi teki yhteistyötä Ralph S:n kanssa. Baric, merkittävä koronaviruksen tutkija Pohjois-Carolinan yliopistosta. Marraskuussa 2015 he loivat uuden koronaviruksen. Miten? Se on vähän teknistä. He tekivät sen ottamalla SARS-1-viruksen selkärangan ja korvaamalla sen piikkiproteiinin lepakkoviruksen piikkiproteiinilla, joka kykeni infektoimaan ihmisen solun hengitysteitä.  Virologian asiantuntija, sanoo, että "jos tuo ihmisen aiheuttama virus pääsisi karkuun, kukaan ei voisi ennustaa sen kehityskulkua" - mikä tarkoittaa valtavaa tartuntapotentiaaliaan. Miksi virologit loivat tällaisen Frankensteinin? Perustelulla on jalo tarkoitus valmistautua lieventämään tulevien taudinpurkausten riskejä - tässä tapauksessa SARS-1:n uusiutumisen estämiseksi. Tätä kutsutaan virologian Gain of Function (GOF) -tutkimukseksi. GOF-tutkimuksen normi on, että mahdollisuutta lieventää tulevia epidemioita on punnittava vaarallisempien virusten muodostumisriskiin. Baric ja Shi myönsivät työnsä riskit.

Nyt kuten videossa kuulimme, että moderna ja NIH sopivat mrna korona rokotteesta kaksi viikkoa ennen koronan puhkeamista, ja arvatkaas kenen kanssa sopimus oli kirjoitettu. Kyllä Bat Lady:in. Alkaako hahmottua? Noniin jatketaan eteenpäin. 

Nyt voimmekin loikata seraavaan vaiheeseen, eikö käydä päivä päivältä tapahtumia läpi. Eli mennään seuraavaan kummalliseen tapahtumaan.

Tauti alkaa leviämään ympäri maailmaa, kenelläkään ei ole minkäänlaisia ajatuksia miten tautia voitaisiin hoitaa. Aletan nopeasti tutkimustyö miten potilaiden henki pystyttäisiin pelastamaan. 

Useat lääkärit ja tutkiat toteavat yhden lääkkeen olevan koronan hoitoon erinoimainen jos hoito aloitetaan aikalailla heti oireiden alettua, tämä lääke on hydroksiklorokiinin.

Useat tutkimukset kertovat että kyseisellä läääkkellä on erittäin hyvät valmiudet hoitaa koronan sairastuneita. 

Tässäkohtaa alkaakin ongelmat. Marraskun 9, 2020 astuu NIH (VIDEOLTA TUTTU) kuvioihin ja kertoo tietysti seuraavaa National Institutes of Healthin kliininen tutkimus, jossa arvioitiin hydroksiklorokiinin turvallisuutta ja tehokkuutta koronavirustautia (COVID-19) sairastavien aikuisten hoidossa 2019, on virallisesti todennut, että lääkkeestä ei ole kliinistä hyötyä sairaalapotilaille, Vaikka lääke ei todettu aiheuttavan haittaa. Havainto, jonka mukaan hydroksiklorokiini ei ole tehokas COVID-19:n hoidossa, oli johdonmukainen kaikissa potilasalaryhmissä ja kaikissa arvioiduissa tuloksissa, mukaan lukien kliininen tila, kuolleisuus, elinten vajaatoiminta, hapen käytön kesto ja sairaalahoidon kesto.

Todellisuudessa kokeet oli tehty aivan liian pienen otannan mukaan ja aivan väärällä tavalla, jollain saatiin haluttu päätös asialle.

Hydroksiklorokiinista tulee lääke, jota yksikään lääkäri ei enää uskaltanut määrätä potilailleen koronan hoitoon, syystä etteivät he uskaltaneet koska olisivat voineet saada potkut, tai joutua linnaan. Kuitenkin maan varastot pullotavat kyseistä lääkettä, mutta sitä ei voi käyttää. 

Nyt huomaamme miten ne maat reagoi asiaan jotka ovat mukana tässä suuress huijauksessa.

Hydroksiklorokiini ei HUSissa saatujen hoitokokemusten valossa toimi kunnolla koronavirustaudin hoidossa. Lääkkeen käyttö on päätetty lopettaa. 

Hydroksiklorokiini on ylilääkäri Asko Järvisen mukaan ollut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin sairaaloissa käytössä joidenkin koronaviruspotilaiden hoidossa. Kyseessä on vanhan malarialääkkeen johdos, jota käytetään myös muun muuassa nivelreuman hoidossa.Nyt lääkkeen käyttö koronavirustaudin hoidossa on loppumassa.

"Lopettamisen syynä on lääkkeen tehottomuus uusimpien tutkimusten valossa", Asko Järvinen toteaa. (Nyt muistakaa kuka nämä tutkimukset teki NIH)

Hydroksiklorokiini vaikuttaa tulehdusta kiihdyttävien välittäjäaineiden tuotantoon ja vapautumiseen.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kehunut hydroksiklorokiinia "ihmelääkkeeksi", jollainen se ei siis ole.

Samoin tapahtuu myös Australiassa, missä olitiin jo saatu hyviä tuloksia hoidosta, mutta silti kaikki lopetetaan, ja lääke kielletään. 

Muut maat kiinnostuvat lääkkeestä, ja sen tehosta. Muistakaa, ettei meillä vieläkään ollut pelastavaa "rokotetta" (muka). Seuraavaksi tapahtuukin ihmeellinen asia.

Räjähdys lääketehtaalla Taoyuanin kaupungissa  varhain tänä iltapäivänä, 20. joulukuuta. Mitä sitten jos Taiwanissa räjähtää joku tehdas, no eihän siinnä muuten olisikaan mitään, mutta tehdas tuottaa hydroksiklorokiini API:ita ja on maailman toiseksi suurin HCQ-raaka-aineiden toimittaja. Hupsis, kuinkas sattuikaan. 

Sattumaa? No tehtaan räjähdyksestä aloitettiin tutkinta, koska se ei ollut ns.normaali. 

Ihmiset aina Tamsuin alueella New Taipein kaupungissa kertoivat kuulleensa massiivisen räjähdyksen vähän puolenpäivän jälkeen. Välittömästi räjähdyksen jälkeen SCI Pharmtechin tehtaalta alkoi tulvimaan paksua mustaa savua. Arvatkaas saatiinko mitään selville. 

Hydroksiklorokiinia ja koronainfektioita koskevat tutkimukset ovat pääosin olleet havainnoivia, mikä on tehnyt niitä koskevat tulkinnat hankaliksi. Tilannetta on värittänyt myös kaikenlainen hype, ei yksin se, että presidentti Trump on pistänyt sormensa tähän keittoon kertomalla käyttävänsä itse hydroksiklorokiinia ennalta ehkäisevänä hoitona. Miten ihmeessä hänen lääkärinsä ovat tämän sallineet? 

Pelin henki on ollut se, että hydroksiklorokiinin tehosta koronainfektioissa ei ole varmaa tietoa ja että kysymys on ratkaistava satunnaistetulla etenevällä tutkimuksella. Sellaisia onkin menossa, tunnetuimpana WHO:n sponsoroima Solidarity-tutkimus, jossa hydroksiklorokiini on yksi neljästä vertailtavasta haarasta. Kaikissa näissä tutkimuksissa peikkona on väijynyt hydroksiklorokiinin potentiaalinen toksisuus: se voi pidentää sydämen repolarisaatioaikaa ja siten altistaa käyttäjänsä vakaville rytmihäiriöille.

Nyt soppaa hämmentää Lancetissa 22.5.2020 julkaistu artikkeli, jossa Mehra ja työtoverit julkaisivat havainnoivan rekisteritutkimuksensa hydroksiklorokiinin (tai klorokiinin) käytöstä - yksin tai yhdessä makrolidiantibiootin kanssa - koronainfektion hoidossa 96 000 potilaalla. Tulos oli häkellyttävä: hydroksiklorokiinista ei ollut hyötyä ja sen käyttöön liittyi jopa kaksinkertainen mortaliteetti verrattuna ilman sitä hoidettuihin potilaisiin. Mutta asia ei ollutkaan näin yksinkertainen: Lancet sai 28.5. vastaanottaa 120 tutkijan allekirjoittaman avoimen kirjeen, jossa kyseenalaistettiin Mehran ja kumppanien tulokset datan käsittelyssä ilmenneiden ongelmien johdosta. Joka tapauksessa tutkimusta voidaan kritisoida siitä, että koska tutkimus ei ole satunnaistettu, merkittävää harhaa voi aiheuttaa se mahdollisuus, että lääkettä on ensisijaisesti saatettu antaa kaikkein (sydän)sairaimmille potilaille, jolloin arytmioitakin voi herkemmin esiintyä.

Pian Mehran Lancet-artikkelin julkaisun jälkeen WHO ilmoitti toistaiseksi jäädyttävänsä Solidarity-tutkimuksen hydroksiklorokiiniosion turvallisuuskatsauksen ajaksi.

Vaikka tutkimuksia tehtiin useitakin ja todettiin, että hydroksiklorokiini vähensi selvästi covid-19-taudin takia sairaalahoitoon joutuneiden potilaiden kuolleisuutta, selviää tutkimuksista. Tutkimus julkaistiin International Journal of Infectious Diseases -lehdessä. Lääke ei myöskään aiheuttanut potilaille sydänongelmia. Tutkimuksen tulokset eroavat näin aiemmista tutkimuksista, joissa hydroksiklorokiinin ja klorokiinin todettiin aiheuttavan potilaille haitallisia sivuvaikutuksia, eikä lääkkeestä vaikuttanut olevan hyötyä potilaille. Yhdysvalloissa lääkkeen kokeellinen käyttö koronapotilaille keskeytettiin ja myös terveysjärjestö WHO keskeytti lääkeaineen tutkimisen.

Afrikassa poltetaan varastoja ja apteekkeja täsmällisesti missä tätä kyseistä lääkettä on paljolti saatavilla.

Nyt marraskuussa kirjoitettu uutinen avaakin varmasti monien silmät.

Moderna tarjoutuu jakamaan COVID-19-rokotepatenttinsa omistusoikeuden Yhdysvaltain hallituksen kanssa ratkaistakseen kiistan, rokotteen valmistaja sanoi, ja antaisi Bidenin hallinnon "lisensoida patentit parhaaksi katsomallaan tavalla". NIH:n tiedottaja kieltäytyi maanantaina kommentoimasta suoraan Modernan tarjousta vedoten "meneviin keskusteluihin.

Corbett, Graham ja McLellan ovat niiden tutkijoiden joukossa, jotka on listattu patentissa, joka haettiin ensimmäisen kerran 11. helmikuuta 2020 tästä työstä peräisin olevalle COVID-19-rokotteelle. NIAID:n tiedottaja sanoi, että Moderna käyttää "stabiloitua piikkiproteiinitekniikkaansa rokotteessa". Sekä Modernan että NIH:n tutkijat on myös listattu yhdessä toisessa patenttihakemuksessa toukokuussa 2020 koskien mRNA-rokotteiden "käyttömenetelmiä" COVID-viruksen torjumiseksi. NIAID:n tiedottaja kuvaili sitä "pieneksi patenttihakemukseksi". "Käytännössä kaikki, mitä hallituksen tutkimuslaboratorioista tulee, on ei-yksinomaista lisenssisopimusta, joten mikään tietty yritys ei estä sitä", Graham sanoi The Financial Timesille huhtikuussa ja sanoi, että hallitus voisi "käyttää vipuvaikutusta julkinen rahoitus kansanterveysongelmien ratkaisemiseen." Modernan varhaiset lehdistötiedotteet tunnustivat työskentelyn Grahamin tiimin kanssa ja kuvasivat heidän mRNA-1273-rokotteensa käyttävän piikkiproteiinia, jonka "Moderna on suunnitellut yhteistyössä NIAIDin kanssa". Mutta Moderna on myös pyrkinyt erottamaan rokotteensa kehittämisen NIH:n tutkimuksesta sanomalla, että yhtiön rokotteen mRNA-sekvenssi "valitsi yksinomaan Modernan tutkijat Modernan teknologiaa käyttäen ja ilman NIAID-tutkijoiden panosta". Yhtiö sanoo, että NIH:n tutkijat "eivät olleet edes tietoisia sen rokotteissa käytetystä mRNA-sekvenssistä", ennen kuin Moderna oli jättänyt patenttihakemuksensa, joka on tehty jo tammikuun lopulla.

Miten onkaan näin mahtava yhteensattuma. Kuin kaikki olisikin k'sikirjoitettu, voitte uskoa niin kaikki onkin.

Meillä olisi ollut jo turvallinen lääke hoitamaan covid19 tautiin sairastuneita ihmisiä, mutta jostakin syystä sen lääkken käyttö sabotoitiin maailmalta. 

Entä jos onkin niin että kaikki tämä on osa jotain paljon suurempaa? Entä jos onkin niin? Entä jos onkin niin? 

Nyt meille kaikille herääkin kysymys miksi? Haluaako lääkeyhtiöt rikastua, no tavallaan ei, koska ne vaan rikastuvat tässä oheessa. Ne ovat osa tätä suurempaa, koska ilman laboratoriossa kehitettyä tautia ja valmista rokotetta ei tämä maailman uudelleen käynnistys olisi ikinä ollut mahdollista. 

Olemme nähneet maailmassa jo monia sars cov tauteja, mitäpä jos nämä ovatkin olleet vain niin sanottuja harjoituksia? 

Tiedän menemme korkealla, mutta miten korkealla meneekään ne jotka tätä resetointia tällähetkellä suorittaa.

Kunnelkaa spotifystä Joe Roganin jakso , olkaa valppaita tutkikaa, esittäkää kysymyksiä. Kuten on sanottu, jos ei olisi kysymyksiä, ei olisi myöskään tiedettä.

Paljon olisi enemmänki kerrottavaa, mutta te HERÄNNEET, te osaatte etsiä tietoa. Annan teille vaan pieniä narunpätkiä mitkä voitte itse solmia yhteen.

Muistakaa, tämä tauti on onlemassa, ei se ole mikään salaliitto. Se on laboratoriossa luotu ja laitettu kansan keskuuten liikkeelle. Maailma on nykyäikana niin politisoitu ja vierkamiespohjainen, että edes toimivat läkkeet eivät saa lupaa olla hoitomuotona, jos joku taho näin haluaa. 

Minä ihmisenä en todellakaan ole rokotevastainen, vaan ole realsti. Katsokaa ympärillenne, nyt jos koskaan pitäisi kaikkien olla kotona, kenenkään ei pitäisi liikkua, ei edes rokotetun. 

Mutta ymmärrätte varmaan, että se mitä tulevaisuudessa meitä odottaa ei salli sitä että yhteiskunnat nyt suljetaan kokonaa, se hetki kyllä tulee. 

Mutta ei vielä, nyt on rokotettujen aika levittää tautia ja kauha medioiden välityksellä. Näin saadaan ohjailtua kansa juuri siihen suuntaan mihin tuleva The Great Reset sen haluaa.

Ymmärtäkää ihmiset, tämä on poliittinen tauti, kyllä se on ihan totta se tauti, mutta lukujen valossa se ei eroa mistään normaalista influenssasta.

Me kyllä yhdessä saamme tämän kaatumaan, me rokotetut, ja rokottamattomat, SUOMALAISET

HERÄTKÄÄ!


Tämä rokote, se on tehty kiireellä, ilman tietoakaan miten virus reagoi ihmiseen. On ihme ettei rokote ole tappanut enempää ihmisiä.