Rokote skandaali!

yhdysvaltalainen tuomioistuin oli määrännyt FDA:n/Pfizerin julkaisemaan luottamuksellisen asiakirjan, joka osoitti, että tämän vuoden helmikuussa he olivat jo tietoisia erittäin suuresta määrästä rokotteen mahdollisia sivuvaikutuksia, joista monet olivat erittäin vaarallisia. Yli 1 200 kuolemantapausta raportoitiin jo tuolloin useissa maailman maissa 158 893 vakavan rokotuksen jälkeisen haittatapahtuman lisäksi. 

Tätä asiakirjaa koskevan raportin mukaan "ilmoitettujen haittatapahtumien joukossa oli noin 25 957 hermoston sairautta, 17 283 tuki- ja sidekudossairautta, 14 096 maha-suolikanavan sairautta, 8 848 hengityselinten, rintakehän ja välikarsinan sairautta, 8 476 ihon ja ihonalaisen kudossairautta. infektioita ja tartuntoja."

Monia tässä luottamuksellisessa, mutta nyt julkaistussa varhaisessa Pfizer-raportissa luetelluista sivuvaikutuksista ei ole listattu rokotteen mahdollisten sivuvaikutusten virallisessa luettelossa. Hän selitti, että tämä viallinen luettelo auttoi jopa estämään monien sivuvaikutusten havaitsemisen, koska lääkintähenkilöstö käänsi sivuvaikutuksia saaneet potilaat pois, koska heidän sivuvaikutuksensa eivät olleet rokotteen virallisella sivuvaikutusluettelolla. 

Siksi tämä paljastettu asiakirja herättää nyt monia kysymyksiä. Pfizer viimeisteli raportin 30. huhtikuuta 2021. On siis kysyttävä, toimittiko Pfizer "tämän tiedon hallituksellemme yleisen rokotusohjelmamme alkuaikoina?"


Jos näin on, tulokset olisi pitänyt jakaa lääketieteen ammattilaistemme, poliitikoidemme ja yleisön kanssa. Monet Pfizerin tässä 38-sivuisessa asiakirjassa julkaisemasta uudesta yli 100:sta luetellusta uudesta haittatapahtumatyypistä aiheuttavat pitkän aikavälin terveysriskejä. Aivan viime aikoihin asti Pfizer oli salannut asiakirjan ja katsoi, että se olisi pidettävä 75v luottamuksellisina. On suuri mahdollisuus, että erittäin monet kärsivät pitkäaikaisista vammoista tämän seurauksena.

 Tohtori Malone paljasti, että hänkin on huolissaan äskettäin julkaistuista tiedoista.

"Tässä [Pfizerin] paljastamisessa on erityisen hälyttävää, että nämä tiedot ovat peräisin ensimmäisestä monista asiakirjoista, jotka Yhdysvaltain tuomioistuin on määrännyt julkaistavaksi kuukausittain", tohtori Malone kirjoitti.

"Meillä ei ole aavistustakaan, mitä muuta FDA ja Pfizer ovat piilottaneet yleisöltä, mutta tiedämme, että he ovat tehneet paljon vaivaa peittääkseen nämä tiedot."

"Jos näin todella on, meillä näyttää olevan suuri kansainvälinen skandaali, jossa Pfizer vaati korvaussuojaa ennen kuin myi rokotteen useille hallituksille, mutta ei ehkä ole paljastanut kaikkia tunnettuja kansanterveysriskejä, joita hallitukset vaativat. Hallitukset allekirjouttivat sopimuksen luopumisesta loukkaantuneiden kansalaistensa oikeudesta haastaa Pfizer oikeuteen rokotteiden aiheuttamista vahingoista."

Robert Kennedy, Jr., nykyisten koronarokotteiden ja yleisen rokottamisen pyrkimyksen vahva arvostelija, oli äskettäin käsitellyt juuri tätä rokotteiden sivuvaikutusten peittelyongelmaa haastattelussa italialaisen IppocrateOrg- järjestön kanssa .

"Muista", hän sanoi, "nämä ovat rokotteita, joilla ei ole vastuuta." Huolimatta siitä, kuinka "holtittomia" yritykset ovat, riippumatta siitä, kuinka vakavat rokotteen vahingot ovat, "et voi haastaa niitä oikeuteen".

"Ainoa tapa, jolla voit haastaa nämä yritykset oikeuteen, on osoittaa, että he tiesivät, että heidän tuotteensa aiheutti tämän haitan, jonka sinä kärsit, ja että he eivät kertoneet siitä ihmisille", hän jatkoi.

Tämä sääntö rohkaisee näitä lääkeyrityksiä "tietämään mahdollisimman vähän" tuotteidensa sivuvaikutuksista oman suojansa vuoksi. Kennedy näkee, että on tuotteita, "jotka ovat "erittäin huonosti testattuja ja joille määrätään". "Meitä käsketään ottamaan tuote" "omien oikeuksien käyttämiseksi", kuten matkustaminen ja koulutus.

"Se on todellakin tyrannian ydin", presidentti John F. Kennedyn veljenpoika päätti.


PFIZER-ROKOTE MIKROKOOPIN ALLA Tri Erik Enby esittelee Pfizer-rokotemikroskooppianalyysinsä kiehtovassa haastattelussa. Ja se, mitä hän löytää, on erittäin huolestuttavaa. Liikkuvia hiukkasia covid-injektioiden sisällä. Tämä ei ole normaalia rokotteissa, ja jos injektiossa on liikkuvia partikkeleita, tarkoittaa se myöa sitä, että nämä partikkelit tulee varmasti lisäntyymään ihmiskehossa. Tri Erikin mielestä tämä löytö on todella huolestuttava.