Event 201, kuka muistaa vielä tämän.

Geneve, Sveitsi, 15. lokakuuta 2019 - Johns Hopkins Center for Health Security yhteistyössä Maailman talousfoorumin ja Bill & Melinda Gates Foundationin kanssa isännöi Event 201:n: korkean tason simulaatioharjoituksen pandemiavalmiutta ja reagointia varten.

Harjoitus kokosi yhteen liike-elämän, hallituksen, turvallisuuden ja kansanterveyden johtajat käsittelemään hypoteettista maailmanlaajuista pandemiaskenaariota. Se sisältää myös live-virtuaalikokemuksen, jotta sidosryhmät ympäri maailmaa ja yleisö osallistuvat mielekkääseen keskusteluun vaikeista korkean tason poliittisista valinnoista, joita saattaa syntyä keskellä vakavaa pandemiaa.

Maailma on nähnyt viime vuosina kasvavaa määrää epidemioita, ja vuosittain noin 200 tapahtumaa, mukaan lukien Ebola, Zika, MERS ja SARS. Samaan aikaan kollektiivinen alttius tartuntatautikriisien sosiaalisille ja taloudellisille vaikutuksille näyttää lisääntyvän. Asiantuntijat ehdottavat, että on kasvava todennäköisyys, että yhdestä näistä tapahtumista tulee maailmanlaajuinen uhka - tai "tapahtuma 201" -pandemia, joka aiheuttaisi häiriöitä terveydelle ja yhteiskunnalle ja aiheuttaisi keskimäärin 0,7 prosentin vuosittaisia ​​taloudellisia tappioita maailmanlaajuisesti BKT:sta.


Noniin, nyt päästäänkin uutiseen. Ennen sitä kehoitan ihmisiä nyt jos koskaan heräämään tähän tilanteeseen. Aluksi sina kiristetään sinun terveydelläsi, mutta kun olet ns.tehnyt kaiken mitä sinulta on vaadittu, ottanut rokotteet, istunut kotona vankina, tehnyt etätöitä, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Lukekaa ja sisäistäkää mitä tulee tapahtumaan.

JERUSALEM, 9. joulukuuta (Reuters) - Israel johti torstaina 10 päivän simulaation suuresta kyberhyökkäyksestä maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää vastaan, jotta se voisi lisätä yhteistyötä, joka voisi auttaa minimoimaan mahdolliset vahingot rahoitusmarkkinoille ja pankeille.

Simuloitu "sotapeli", kuten Israelin valtiovarainministeriö sitä kutsui ja suunniteltiin kuluneen vuoden aikana, tämä tilanne kehittyi 10 päivän aikana, ja arkaluonteisia tietoja ilmestyi Dark Webiin. Simulaatiossa käytettiin myös väärennettyjä uutisia, jotka skenaariossa aiheuttivat kaaosta globaaleilla markkinoilla ja pankkien pakoon.

Simulaatiossa, joka johtui todennäköisesti siitä, mitä viranomaiset kutsuivat "kehittyneiksi" pelaajiksi, sisältyi usean tyyppisiä hyökkäyksiä, jotka vaikuttivat maailmanlaajuisiin valuutta- ja joukkovelkakirjamarkkinoihin, likviditeettiin, tietojen eheyteen sekä tuonnin ja viennin välisiin liiketoimiin.

"Nämä tapahtumat aiheuttavat tuhoa rahoitusmarkkinoilla", kertoi osallistujille osana simulaatiota näytetyn ja Reutersin näkemän elokuvan kertoja.

Israelin hallituksen virkamiehet sanoivat, että tällaiset uhat ovat mahdollisia suuriin yrityksiin kohdistuneiden monien korkean profiilin kyberhyökkäysten jälkeen, ja että ainoa tapa hillitä vahinkoja on globaali yhteistyö, koska nykyinen kyberturvallisuus ei ole aina riittävän vahvaa.

"Hyökkääjät ovat 10 askelta puolustajaa edellä", Israelin valtiovarainministeriön talouspäällikkö Micha Weis kertoi Reutersille.

"Collective Strength" -nimiseen aloitteeseen osallistui valtiovarainministeriön virkamiehiä Israelista, Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Itävallasta, Sveitsistä, Saksasta, Italiasta, Alankomaista ja Thaimaasta sekä edustajia kansainvälisestä valuuttapolitiikasta. rahasto, Maailmanpankki ja Kansainvälisten järjestelypankki.

Simulaation elokuvan kertoja sanoi, että hallituksia painostettiin selvittämään maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää lamaannuttavan hyökkäyksen vaikutuksia.

"Pankit pyytävät hätäapua likviditeettiä useissa valuutoissa pysäyttääkseen kaaoksen, kun vastapuolet nostavat varojaan ja rajoittavat pääsyä likviditeettiin, jolloin pankit ovat sekaisin ja ajautuvat tuhoon", kertoja sanoi.

Osallistujat keskustelivat monenvälisistä politiikoista, joilla vastataan kriisiin, mukaan lukien coordinated bank holiday , velkojen takaisinmaksuajat, SWAP/REPO-sopimukset ja koordinoitu irtisanoutuminen tärkeimmistä valuutoista.

Israelin taloudellisten kybersitoumusten johtaja Rahav Shalom-Revivo sanoi, että kansainvälinen yhteistyö valtiovarainministeriöiden ja kansainvälisten järjestöjen välillä "on avainasemassa rahoitusekosysteemin kestävyyden kannalta".

Simuloinnin oli alun perin tarkoitus tapahtua Dubain maailmannäyttelyssä, mutta se siirrettiin Jerusalemiin COVID-19:n Omicron-variantin vuoksi, ja virkamiehet osallistuivat videokonferenssiin.

Nyt 14.12.2021 Olemme mediassa huomanneet vakavia indikaattoreita siitä miten tämä tulee alkamaan.

Kaasun hinta Euroopassa nousi tiistaina peräti 5,9 % sen jälkeen, kun se maanantaina nousi jo ennätystasolle.Venäjän ja Ukrainan välisten jännitteet uhkaa pidentää tämän vuoden kriisiä pitkälle talveen. 

Euroopassa oli jo energiapula ennen poliittisten jännitteiden syttymistä, ja tämä voisi edelleen viivyttää Nord Stream 2 -putken avaamista. Euroopan kaasun vertailuhinta Hollannissa nousi 122,92 euroon megawattitunnilta, mikä on korkein sitten lokakuun alun, jolloin hinnat nousivat peräti 40 % yhdessä päivässä.

IDÄN IHMEET LYÖVÄT PÄÄNSÄ YHTEEN, KUKA HEITÄ VOI VASTUSTAA? USA?

Presidentit Putin ja Xi keskustelevat USA:n ja Naton "aggressiivisista" kannoista keskiviikkona pitämässään videohuippukokouksessa. Kremlin räikeä Dmitri Peskov sanoi.

" Molemmat johtajat ovat äskettäin keskustelleet presidentti Bidenin kanssa ja ilmaisseet huolensa Washingtonin sekaantumisesta alueellisiin asioihin". Putinia varoitettiin Washingtonista, että Venäjää uhkaa vakavia sanktioita, jos hyökkäys Ukrainaan käynnistetään, kun taas Yhdysvaltojen suhteet Taiwaniin ovat edelleen arka asia Kiinalle. 

Virtuaalihuippukokouksen odotetaan vahvistavan entisestään Venäjän ja Kiinan välistä suhdetta - Putin ja Xi sopivat jo 20 vuoden ystävyys- ja yhteistyösopimuksen jatkamisesta tänä vuonna.


Yleinen ohjelmistovirhe asettaa miljoonat vaaraan 

Log4J:n "vakava riski" koko Internetille. Miljoonien verkkopalvelimien sanotaan olevan hakkereiden armoilla, kun Minecraft-videopelissä havaittiin virhe. Sen vaikutus on paljon suurempi, mukaan lukeutuu Applen iCloud. 

Haavoittuvuutta käyttää kasvava joukko uhkatoimijoita laajalti, ja se on todella kiireellinen haaste verkon puolustajille, sen laajan käytön vuoksi. Yhdysvaltain kyberturvallisuusviraston johtaja sanoi. Hyökkäykset, joissa yritettiin hyödyntää vikaa, alkoivat viime viikolla, ja jotkut asiantuntijat ennustavat, että hyökkäykset voivat kestää kuukausia tai jopa vuosia. 


Yksinkertainen kysymys, kuinka hallitus aikoo maksaa tämän seitsemän miljardin ehdotuksen? 

Mistä raha tulee? kukaan ei tiedä.

suosittelen varaamaan säilykkeitä kotiin ja ostamaan se agregaatti sinne varastoon, nyt ei enää olekkaan kyse terveydestä. Seuraavaksi, kun globaali talous romahdutetaan olemmekin kaikki nopeasti samalla viivalla. Useissa maissa ollaan jo nähty sellaisia merkkejä vakavasta inflaatiosta, että pankit ovat kuin korttitaloja. Yksi puhallus ja ne kaatuu. Mikä olisikaan helpompi tapa tehdä se, kuin globaali kyberhyökkäys.